Συναρπαστικό παιχνίδι στη Λαμία

Το βράδυ του Σαββάτου εξελίχθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς ο Φιλαθλητικός Λαμίας φιλοξένησε την Ακαδημία Τυρνάβου και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 σετ αλλά στο  τέλος   έχασε   με 2-3.

Οι 2 ομάδες  παρουσιάστηκαν με απουσίες  αλλά οι αντικαταστάτες τους όμως  έδειξαν θέληση για παιχνίδι και οι λιγοστοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα είδαν ωραίες φάσεις και από τις 2 ομάδες.

Στο πρώτο σετ ο Φιλαθλητικός πήρε από την αρχή το προβάδισμα και με πολύ καλή υποδοχή και τελειώματα των φάσεων έκανε το 1-0 με 25-20.Στα ίδια κύματα κυμάνθηκε και το 2 σετ με τον Τύρναβο να είναι  κοντά στο σκορ αλλά στις λεπτομέρειες τον  Φιλαθλητικό να κάνει το 2-0 με 25-23 και να δείχνει ότι θα πάρει και το παιχνίδι .

Στο τρίτο σετ λίγο η χαλάρωση των γηπεδούχων λίγο η πίεση από την γραμμή του σέρβις από τους φιλοξενουμένους πήραν κεφάλι από την αρχή κρατώντας διαφορά ασφαλείας και φτάνοντας στην μείωση του σκορ με 20-25.

Δυναμικά όπως τελείωσε το 3ο σετ έτσι ξεκίνησε και το 4ο με τον Τύρναβο να παίρνει κεφάλι στο σκορ ανοίγοντας την διαφορά στο 11-19,με τους Λαμιώτες να κάνουν μία ύστατη προσπάθεια να ανατρέψουν την κατάσταση μειώνοντας σε 19-16 αλλά και πάλι δεν κατάφερνα την ανατροπή και οι παίχτες του Τύρναβου να ισοφαρίζουν σε 2-2 .

Η κούραση ήταν εμφανής στους γηπεδούχους που δεν είχαν άλλες δυνάμεις  και με αχίλλειο πτέρνα πρώτα την υποδοχή και κατά επέκταση την ανάπτυξη του παιχνιδιού ,ήρθαν εύκολα τα λάθη και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-6 και 2-9 όπου πολύ δύσκολα θα μπορούσε να γυρίσει .Έτσι η Ακαδημία Τυρνάβου έφυγε με το διπλό από το Χαλκιοπούλειο και αύξησε την διαφορά από τον Φιλαθλητικό στους 2 βαθμούς έχοντας 14 έναντι 12.

Επόμενο παιχνίδι για τους Λαμιώτες στον Βόλο απέναντι στην ανεβασμένη Αργώ στις 18/2 στις 20:00.

 

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Μπενιάτας, Κατρής, Κουφιώτης, Τσέτσος, Τζουβάρας, Μαυράδας, Κουτρομάνος

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Ραούλης, Παπανικολάου, Ευαγγελόπουλος, Καμβούκος, Παπαχρήστος, Πατσιαβούρας, Μαυρουδής, Δημητρίου, Ταμπόσης.