Με νέο αίμα η ομάδα της Άρτας

Με νέο αίμα θα κατέβει η ομάδα της Άρτας στο πρωτάθλημα και Κύπελλο Ανδρών-άλλωστε ποτέ τα τρία τελευταία χρόνια δεν είχαμε την ίδια εξάδα και στόχος σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα παραμένει η 4άδα.

Πρόκληση μεγάλη για προπονητή και παίκτες που καλούνται μέσα σε 6 περίπου βδομάδες να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα. Παίκτες κλειδιά θα είναι οι «παλιοί» και έμπειροι Κώστας Πλακιάς, Κέρι Τσίνα, Στάθης Μπίκας που καλούνται να βοηθήσουν τους νεότερους, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και συμβουλευτικά, παροτρύνοντάς τους να δώσουν το κάτι παραπάνω, δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις, γιατί μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις.
Η αποχώρηση για διάφορους λόγους φέτος των Αλέξανδρου Καραβασίλη (μεταγραφή στην Φιλία;), Αλέξανδρου Κωστανίκου (μετακόμισε στην Αθήνα λόγω δουλειάς και μάλλον θα αγωνιστεί στον Πανελλήνιο), Νίκου Κραψίτη (μετακόμισε στην Αθήνα), Δημήτρη Αθανασίου (μεταγραφή στην Φ.Ε. Ιωαννίνων), Παναγιώτη Δημοθεόδωρου (μεταγραφή στην Φ.Ε. Ιωαννίνων), Χριστόφορου Γιώτη (στρατευμένος), Λάμπρου Αθανασίου αποδυνάμωσε την ομάδα μας, αφού με τους παραπάνω θα κάναμε πρωταθλητισμό, στοχεύοντας την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α2.
Στη ζωή όμως δεν έρχονται όλα όπως τα υπολογίζεις και αυτό δεν πτοεί καθόλου τον προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα, που του αρέσουνε οι προκλήσεις και η σκληρή δουλειά, ποντάροντας πολλά στα μικρότερα παιδιά. Φάνης Κομζιάς, Διονύσης Κουτσούπας, Κώστας Κυριακίδης, Νίκος Καλλιμάνης, Βαγγέλης Κατσαρός, Στράτος Αντωνίου, Βασίλης Χήτας, Βασίλης Χουλιάρας, Ανδρέας Ρίζος, Χρήστος Βούλγαρης μαζί με τους Κώστα Πλακιά, Κέρι Τσίνα, Στάθη Μπίκα θα σηκώσουν το βάρος και ήδη ξεκινήσανε προπονήσεις με το βάρος από τον προπονητή μας να δίνεται στην φυσική κατάσταση, ένα πρόγραμμα που θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα.
Να σας θυμίσουμε ότι την περίοδο 2013-14 η βασική εξάδα ήταν Χαττάρι, Πλακιάς, Τάνας, Κωστανίκος, Τσίνα, Παυλάκης με λίμπερο τον Λιανό, το 2014-15 Τασηνίκος, Κωστανίκος, Τσίνα, Κραψίτης, Καραβασίλης, Μπίκας, ενώ πέρυσι 2015-16 Αθανασίου, Γιώτης, Τσίνα, Κωστανίκος, Καραβασίλης, Κραψίτης. Όπως διαπιστώνετε μόνο ο Τσίνα έχει αγωνιστεί και τις τρεις σαιζόν βασικός και φέτος δικαιωματικά θα είναι ο ηγέτης μας.
Συμπερασματικά τα τρία τελευταία χρόνια αποχωρήσανε 12 αθλητές ήτοι: Κώστας Δάσκαλος, Ιωσήφ Χαττάρι, Αλέξανδρος Λιανός, Λευτέρης Τάνας, Φάνης Παυλάκης, Γεώργιος Τασηνίκος (αμφότεροι στην Αναγέννηση Άρτας), Αλέξανδρος Καραβασίλης, Αλέξανδρος Κωστανίκος, Νίκος Κραψίτης, Πάνος Δημοθεόδωρος, Δημήτρης Αθανασίου, Λάμπρος Αθανασίου και όμως η ομάδα μας κατάφερε να τους αναπληρώσει και αυτό γιατί οι Ακαδημίες μας είναι το μεγάλο όπλο, με την συστηματική δουλειά των προπονητών μας που αποδίδει και θα συνεχίσει να αποδίδει καρπούς.
Τα πρώτα δείγματα γραφής φανήκανε πέρυσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παμπαίδων, ενώ πίσω από αυτά ακολουθεί μια πλειάδα αθλητών γεννηθέντα το 2003-04-05 και είναι Θωμάς Χρήστου, Ευριβιάδης Γεωργούλας, Νίκος Σκήπος, Σπύρος Ντάλιας, Παύλος Στεργιούλης, Κώστας Αγγέλης, Παναγιώτης Σταμούλης, Ορέστης Σταμούλης, Θανάσης Βούλγαρης.

Διαβάστε περισσότερα: http://artavolley.webnode.gr/news/mas-aresoyn-ta-dyskola/