Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/TOPIKO/agiosstefanos/vravefsis
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

ΑΣ ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ: Υπ'αριθμόν 1288 νέο μέλος της ΕΟΠΕ

Ένα νέο τμήμα βόλεϊ δημιουργήθηκε στη Φθιώτιδα κι ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό της ΕΟΠΕ.

Ο σύλλογός μας, παλιός, μιας και η γέννησή του χρονολογείται το 1955! Το τμήμα βόλεϊ όμως είναι ολοκαίνουργιο. Οι λόγοι και οι συνθήκες που μας ώθησαν στη δημιουργία του, δεν ήταν καθόλου ευχάριστοι, όμως έχουμε μάθει στη ζωή μας να κοιτάμε μόνο μπροστά και σε κάθε εμπόδιο να βλέπουμε τη θετική πλευρά. Κάποιοι κατέβαλαν «φιλότιμες» προσπάθειες για να μη φτάσουμε μέχρι εδώ!!! Χάρη όμως σε νέους φίλους οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν σε μας, μας έδειξαν το σωστό δρόμο.

Και να 'μαστε λοιπόν!!!

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο έργο αλλά και την ΕΟΠΕ που μας συμπεριέλαβε στο δυναμικό της.

Σκοπός του αθλητικού συλλόγου Α.Σ. ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ είναι η μύηση των νέων αθλητών κι αθλητριών στο χώρο του βόλεϊ, η σωστή διαπαιδαγώγησή τους και φυσικά η ανάδειξη νέων ταλέντων τα οποία θα ανοίξουν τα φτερά τους και θα πετάξουν μακριά μας, όπως είναι φυσιολογικό. Κι εμείς θα είμαστε εκεί για να τα καμαρώνουμε.

Αρχή του συλλόγου μας είναι η ελεύθερη βούληση των παιδιών :

«Ελεύθερα δελτία – ελεύθερα μικρά παιδιά».

Για να πετύχουμε όλα αυτά χρειαζόμαστε ένα ασφαλές και υγειές αθλητικό περιβάλλον, με σεβασμό, εκτίμηση και πάνω από όλα αγάπη για τον συμπαίκτη – συναθλητή αλλά και για το ίδιο το βόλεϊ. Αυτό που μετράει είναι η ψυχική υγεία των παιδιών και τα φωτεινά χαμόγελά τους.

Με αυτές τις αρχές κι αξίες θα πορευτούμε αλλά και με πολύ μεράκι κι υπομονή για τα παιδιά, γιατί μόνο έτσι δημιουργούμε «ακομπλεξάριστους» χαρακτήρες, για να χρησιμοποιήσω τη φράση ενός φίλου.

Φωτεινά χαμόγελα = σεβασμός – εκτίμηση – αγάπη

Ακομπλεξάριστοι αθλητές = ακομπλεξάριστο ΔΣ και προπονητής

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

H υπεύθυνη τμήματος πετοσφαίρησης

Παπαϊωάννου Ευσταθία