Παναγιώτης Μαρούλης: "Θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύλλογο"

Ο προπονητής του Αστέρα, Παναγιώτης Μαρούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά:

Διανύουμε μια περίοδος ηρεμίας, χαλάρωσης και προσαρμογής σε ορισμένα νέα δεδομένα! Η προεργασία για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει από νωρίς και εμείς, πιστοί στο πλάνο να δώσουμε μεγαλύτερη ώθηση στον Αστέρα Νίκαιας, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Όπως προείπα η προεργασία έχει γίνει από το τέλος της περασμένης, πετυχημένης περιόδου και οι βάσεις που έχουμε θέσει για το μέλλον είναι γερές. 

Λίγες ανάσες τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι απαραίτητες, όμως η «μηχανή» του Αστέρα παίρνει ξανά σιγά σιγά μπρος, αφού χθες επιστρέψαμε στις προπονήσεις, και θα επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο! Το πλάνο μας προϋποθέτει, φυσικά, την βελτίωση των ακαδημιών μας, τη δημιουργία ενός ακόμη πιο ελκυστικού περιβάλλοντος για τα παιδιά και την καλύτερη δυνατή αθλητική τους εκπαίδευση! 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στοχεύουμε στην απόκτηση ταλαντούχων αθλητριών που μαζί με τις περσινές μας πρωταθλήτριες θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύλλογο στη νέα κατηγορία που θα συμμετέχουμε. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και ελπίζω οι τελευταίες λεπτομέρειες να διευθετηθούν το συντομότερο δυνατό! Να το θυμάστε, το καλοκαίρι αυτό θα είναι «καυτό» σε όλους τους τομείς… Από τη μεριά μου το μόνο που έχω να ευχηθώ σε όλες και όλους είναι καλές διακοπές, πολύ ξεκούραση και ηρεμία!