Ολοκληρώθηκε το ταξίδι της Νίκης Αμαρουσίου

Το πανέμορφο φετινό ταξίδι των κοριτσιών της Νίκης Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε, με την Νίκη Αμαρουσίου να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει τελικά νερό, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης, απ’ τον οποίο γνώρισε την ήττα και στον δεύτερο ημιτελικό με 3-1 σετ, μην κατορθώντας να κατακτήσει την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική.

Έτσι, λοιπόν, η ομάδα μας θα αγωνίζεται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α’ Τοπική Κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ, έχοντας ωστόσο αποκτήσει σημαντικές παραστάσεις και πολύτιμες εμπειρίες, που θα της φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες εν όψει της επόμενης σεζόν.

Βεβαίως, τα συγχαρητήριά μας στις δύο ομάδες, τον Τυφώνα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που πανηγύρισαν την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό ταξίδι των κοριτσιών μας ήταν ξεχωριστό και, παρά το γεγονός ότι το τέλος δεν ήταν το επιθυμητό, οι πρωταγωνίστριες/ιστές της φετινής πορείας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και το σεβασμό όλων για τα όσα κατόρθωσαν φέτος! Όπως, φυσικά, και ο πιστός κόσμος της Νίκης Αμαρουσίου που ήταν συγκλονιστικός και του οφείλουμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ” για την αμέριστη στήριξη στην ομάδα μας.

Όπως και να ‘χει, οι βάσεις έχουν μπει, η “μαγιά” για την επόμενη χρονιά είναι έτοιμη και… τα καλύτερα έρχονται…!

Τα σετ (3-1): 25-21, 25-23, 22-25, 25-20

Διαιτητές: Ράντσιου, Χαμπιλού

Απόλλων Σμύρνης (Μαναριώτης): Μαναριώτη, Παπαπάνου (λ), Μαυροειδοπούλου (λ), Αργυρού, Θεολόγου, Λαλιώτη, Βλαβιανού Μ., Βλαβιανού Β., Καραβανά, Κελεπούρη, Παπαδά, Παπουτσή

Νίκη Αμαρουσίου (Μαρτσουκάκη): Ηλιοπούλου (λ), Ραχούτη (λ), Μαυράκου, Χαιρετάκη, Συνοδινού, Βελισσάρη, Πομακίδου, Μιχαηλίδη, Παπαθανάση, Νικολοπούλου, Ούτσα, Κάργιου, Γκίκα, Σταθάκη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ