Πρωταθλήτρια η Ένωση Ιλίου

Η ομάδα γυναικών της Ένωσης Ιλίου χρειάστηκε μόλις δύο αναμετρήσεις στα πλέϊ οφ, ώστε να κατακτήσει τόσο την άνοδο στην Β΄Εθνική, όσο και το πρωτάθλημα, καθώς στην 1η αγωνιστική επικράτησε του Περιστερίου με 3-0 σετ και στην 2η αγωνιστική νίκησε με 3-1 σετ την Ίριδα.

Μπροστά σε ένα κοινό που δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει παλμό στο Κλειστό Γ.Κακούρης, η ομάδα μας έπιασε σε ένα ακόμη παιχνίδι πολύ καλό ρυθμό και επικράτησε της Ίριδας με 3-1 σετ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Αξίζουν πολλά μπράβο στην πρωτεργάτρια της ομάδας την προπονήτρια μας κα Βάσω Νικούλη που δημιούργησε ένα σύνολο που δεν το έβαζε ποτέ κάτω την εφετινή σεζόν, που έβγαλε νεύρο, ποιότητα και θέληση για ψηλά, όπως πολλά μπράβο ανήκουν σε όλες τις αθλήτριες μας που εκτέλεσαν άψογα ότι τους ζητήθηκε και που έδειξαν με την διαφορά κατάκτησης του πρωταθλήματος, πως ήταν η ποιοτικότερη ομάδα, αλλά και αυτή που είχε την μεγαλύτερη διάρκεια στην σεζόν. Μπράβο στις Πρωταθλήτριες μας το αξίζατε και με το παραπάνω, αφού οι λέξεις μας δεν φτάνουν να περιγράψουμε την χαρά που δώσατε σε όλους μας.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον κόσμο της Ένωσης Ιλίου που έδωσε το παρόν στο παιχνίδι που κλείδωσε τον τίτλο, καθώς ο παλμός που χάρισε ήταν μοναδικός και βοήθησε τα κορίτσια μας να γυρίσουν το παιχνίδι, ενώ τον καλούμε την ερχόμενη σεζόν στην Β΄Εθνική να είναι σε κάθε παιχνίδι μας εκεί...Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.

https://www.youtube.com/watch?v=7LbQipDp94Q

 
Τα σετ: 21-25, 25-20, 25-18, 25-15
 
Ένωση Ιλίου (Νικούλη): Μπούτα, Καραγιαννίδη (λ), Καραχάλιου (λ), Καλιαφεντάκη, Μπανάσιου, Χατζάκη, Καποδίστρια, Ντεμάϊ Χ, Ντασιώτη, Κουτσοδημητροπούλου, Ευθυμίου, Κομεσσάριου, Βλαχοπάνου, Ντεμάϊ Σ.
 
Ίριδα (Χατζηαντωνίου): Σπηλιακοπούλου, Λεζινώ (λ), Κατσιγιάννη (λ), Σταθούλη, Αλβέρτη, Παπαγεωργίου, Κασάπογλου, Ρήγα, Καλκαβούρα, Πανταζοπούλου, Κόλλια, Τζόβολου, Κιρμιτσά, Κούκα
 

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ένωση Ιλίου Γεώργιος Λιόσης και σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, συγχαίρει θερμά την προπονήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ κα Βάσω Νικούλη και όλες τις αθλήτριες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ και την άνοδο της ομάδας μας στην Β΄Εθνική.

Με σκληρή δουλειά, επιμονή και προσήλωση στο στόχο μας κάνατε περήφανους και δώσατε χαρά στον κόσμο μας. Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή συνέχεια στην νέα κατηγορία.