Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλογική προσπάθεια και επιμονή για τον Αστέρα Νίκαιας

Η χθεσινή μέρα ήταν ο ορισμός αυτού που πρεσβεύει ο Αστέρας Νίκαιας. Τη συλλογική προσπάθεια, την επιμονή, το μέταλλο νικητή που έχει εμφυσήσει στον χαρακτήρα των παραγόντων, αθλητών και μελών του τεχνικού τιμ!

Ήταν μια από τις μέρες που κυρίως οι αθλήτριες απέδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η σκληρή δουλειά και οι θυσίες στο τέλος δικαιώνονται, ότι πέρα από τις αγωνιστικές δυνατότητες της καθεμίας αυτό που πραγματικά μετράει και σε μεταφέρει στο... επόμενο επίπεδο είναι το πάθος και η αγάπη σου για το άθλημα!

Πάμε, λοιπόν, να τα πάρουμε από την αρχή! Στις 15:45 η ομάδα των Κορασίδων, χωρίς την ακραία Μαριάννα Ζγαρδανα στην αποστολή (προφυλάχτηκε για το επόμενο ματς), επικράτησε του αξιόμαχου Φοίνικα με 3-2 σετ.

Μόλις μιάμιση ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, ΟΙ ΙΔΙΕΣ αθλήτριες μαζί με την Ελευθερία Δασκάλου, Δέσποινα Χαβιαριδου και Μαριάννα Ζγαρδανα, πλαισίωσαν την ομάδα των Νεανίδων και αγωνίστηκαν ενάντια στην Άρτεμις Κορυδαλλού. Από το παιχνίδι απουσίαζε η βασική μας διαγώνια, Εύα Καρούμπα, αλλά και Τζίνα Τρίκκα για προσωπικούς λόγους.

Ήταν ένα κρίσιμο ματς, στο οποίο η ομάδα του Αστέρα Νίκαιας θα διεκδικούσε την 9η θέση στο πρωτάθλημα!

Τα κορίτσια μας, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονταν από άλλο ματς νωρίτερα, έσφιξαν τα δόντια και τελικά λύγισαν την αντίπαλο με 3-2 σετ, σε ένα ματς διαφήμιση για βόλεϊ! Κάνοντας έναν απολογισμό διαπιστώνει κανείς ότι οι 5 από τις 7 βασικές μας παίκτριες (συν λίμπερο) έπαιξαν 10 σετ σε διάστημα 6 ωρών!

Κατάθεση ψυχής τόσο από τις αθλήτριες, όσο και από το τεχνικό τιμ που με την αδιάκοπη δουλειά του κατάφερε να «χτίσει» μια ομάδα με προσωπικότητα και μέταλλο νικητή!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΟΥΛΗ

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο προπονητής της ομάδας μας, Παναγιώτης Μαρούλης, για την κατάθεση ψυχής των αθλητριών του στη χθεσινή (18/3) γεμάτη αγωνιστική μέρα με τις νικηφόρες αναμετρήσεις των Κορασίδων και Νεανίδων.

Αναλυτικά η δήλωση:

Νομίζω ότι είναι φανερό το τι κάνουμε εμείς εδώ στον Αστέρα! Αυτά τα κορίτσια πλέον δεν δέχονται την ήττα, έχει μπει για τα καλά μέσα τους η νοοτροπία νικητή και κάνουν τα πάντα για αυτήν! Αν είχαμε αυτή την νοοτροπία λίγο νωρίτερα, αυτή την στιγμή θα συζητούσαμε για άλλες επιτυχίες! Ήταν μία μέρα γεμάτη και δύσκολη. Είχαμε πολλές απουσίες, σημαντικές όπως της Εύας και της Τζίνας και την Μαριάννα πολύ αδύναμη από τον πυρετό που την ταλαιπώρησε τρεις μέρες τώρα! Δεν ήθελαν όμως να χάσουν. Σήμερα έδωσαν ΠΑΛΙ τα πάντα για να κερδίσουν και το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισαν ως ομάδα, όλες μαζί, η μία πρόσεχε την άλλη, η μία ξεκούραζε την άλλη. Και όλες μαζί κάλυψαν το κενό των συμπαικτριών τους που απουσίαζαν! Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά.

Σήμερα απέδειξαν ότι άξιζαν κάτι καλύτερο από τη φετινή χρονιά και ότι του χρόνου δεν θα αφήσουν ξανά κανέναν να τους το στερήσει! Όπως είχα πει και πριν μία εβδομάδα σε μία δήλωση μου: Το πλάνο μας ήταν να φορμαριστούν τα παιδιά από αυτή την περίοδο και μετά ,νομίζω περίτρανα αυτή την εβδομάδα αποδείχτηκε ότι κάναμε πολλή καλή δουλειά. Νίκη με την Ειρήνη και δύο νίκες και με σημαντικές απουσίες μέσα σε μία μέρα με Φοίνικα και Άρτεμης Κορυδαλλού! Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανταμείβονται οι κόποι μας και που ακολουθούμε το πλάνο μας πιστά!

Για το παιχνίδι μας θα πω ότι ήταν το καλύτερο που χει γίνει φέτος από αυτά που έχουμε παίξει. Η Άρτεμις ήρθε για να κερδίσει όπως και εμείς και πραγματικά στο γήπεδο έπεφταν κορμιά! Αυτό το ματς ήταν ολοκληρωμένο, είχε τα πάντα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που μας πρόσφεραν αυτό το όμορφο θέαμα αλλά και τον προπονητή της Άρτεμις, Γιώργο Σαραντέα για το επίπεδο που έδωσε στην αναμέτρηση με το ήθος, τον σεβασμό και την ευγένεια που τον διακρίνει! Νομίζω ότι οποίος παρακολούθησε αυτό το παιχνίδι πέρασε ένα καταπληκτικό Σαββατόβραδο και πιστεύω ότι κερδίσαμε και σήμερα φιλάθλους για το άθλημα μας! Μπράβο στα κορίτσια μου, μπράβο στα κορίτσια της Άρτεμις. Μπράβο και στον coach, Σαραντέα. Εύχομαι να γίνονται τέτοια ματς για να δούμε σύντομα τα γήπεδα γεμάτα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.