Μαρούλης: Ο Αστέρα Νίκαιας θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων

Σίγουρος πως η ομάδα του Αστέρα Νίκαιας θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ενός τόσο σημαντικού αγώνα, όπως με την Ειρήνη Κορυδαλλού (16/3, 21:00), και θα πάρει- με τη βοήθεια του κόσμου της- ακόμη μία νίκη, εμφανίστηκε ο προπονητής μας, Παναγιώτης Μαρούλης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Έχουμε μπροστά μας το κρίσιμο παιχνίδι με τον δεύτερο του πρωταθλήματος, την Ειρήνη Κορυδαλλού! Είναι ένα αξιόμαχο σύνολο που δεν θα μπει στο γήπεδο για να χάσει! Το παιχνίδι το βλέπουμε όπως τα υπόλοιπα και προετοιμαζόμαστε για οποιαδήποτε κατάσταση αντιμετωπίσουμε στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να φύγουμε νικητές στο τέλος της αναμέτρησης!

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε στοχεύσει την συγκεκριμένη περίοδο για να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για τις τελευταίες τέσσερις αγωνίστηκες και τα play off που ακολουθούν! Νομίζω το έχουμε καταφέρει και τα κορίτσια θα παρουσιαστούν πάλι δυνατές και έτοιμες για να κερδίσουν τον αγώνα, έτσι όπως έκαναν και στον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα του αντιπάλου!

Περιμένουμε, όχι μόνο τους δικούς μας φιλάθλους, αλλά του volley γενικότερα, να έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να δώσουν την ώθηση στην ομάδα μας που θα την οδηγήσει στη δίκαιη νίκη! Περιμένω ένα όμορφο παιχνίδι που ο ηττημένος θα αναδείξει την αξία του νικητή! Τα κορίτσια δεν θέλουν να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης της φετινής τους προσπάθειας και είμαι σίγουρος ότι θα αποδείξουν μέσα στο γήπεδο με μία εμφάνιση επιβλητική ότι δίκαια είναι πρώτες, δίκαια είναι αήττητες και ότι το ταλέντο τους και η δουλειά που έχουν κάνει φέτος θα αφήσει παρακαταθήκη για ανάλογη συνέχεια στην Α’ κατηγορία! Εύχομαι ένα καθαρό και όμορφο παιχνίδι που να ευχαριστηθούν όλοι οι παρευρισκόμενοι!