Με το δεξί ο Φιλαθλητικός Λαμίας στο πρωτάθλημα

Στην έναρξη του πρωταθλήματος ο Φιλαθλητικός επικράτησε με 3-2 σετ της νεοσύστατης ομάδος των Τρικάλων Άμιλλα και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του .

Σε ένα παιχνίδι που υπήρξαν κάποιες εσωτερικές αλλαγές λόγω ιώσεων 2 βασικών παιχτών του Φιλαθλητικού,κύλησε αναγνωριστικά .Με τις 2 ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ ,  οι Λαμιώτες δείξανε ποιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 σετ με το ίδιο σκορ  25-22 .

 Στην συνέχεια επαναπαύτηκαν και πίστεψαν ότι θα έρθει μόνο του εύκολα το 3-0 αλλά με συνεχόμενα λάθη δώσανε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει κεφάλι στο σκορ και να μπει ξανά στο παιχνίδι κερδίζοντας με 25-18 και μειώνοντας σε 2-1.Ανάλογη συνέχεια είχε και το 4ο σετ με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο και με τους Τρικαλινούς πλέον να έχουν διαβάσει την επιθετική γραμμή του Φιλαθλητικού και να αμύνονται εξαιρετικά .Σε εκείνο το σημείο άρχισε να εμφανίζεται η κούραση με αποτέλεσμα να έρθει  ποιο εύκολα η ισοφάριση με 25-14 .Ο Αθανασίου ανακάτεψε την τράπουλα και σήκωσε τον βασικό διαγώνιο ο οποίος ταλαιπωρείτε με ίωση και μέχρι εκείνο το σημείο δεν αγωνιζόταν ,πέρασε τον Σταθόπουλο στην φυσική του θέση κεντρικό.

Το τάι μπρέικ συνεχίστηκε όπως τελείωσε το 4ο σετ και όλα έδειχναν πως η Άμιλλα θα έφευγε με το διπλό από το χαλκιοπούλειο αλλάζοντας γήπεδα με 1-8 και συνεχίζοντας με 4-11 όπου με ένα σερί 8-1 ο Φιλαθλητικός γύρισε το παιχνίδι και προηγήθηκε με 12-11 και κατέκτησε το σετ με 16-14 και παράλληλα το ροζ φύλλο αγώνα .

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλλων και καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα που κάνει και ιδιαίτερα στον καταξιωμένο προπονητή της Θέμη Γουλά.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  3 – 2 ( 25-22 ,25-22 ,18-25 ,14-25 ,16-14 )

Οι συνθέσεις

Φ.Σ.Λαμίας ( Αθανασίου) : Μπενιάτας , Μπάρας , Κατρής , Ταρανάς , Αθανασίου , Κουτσόβουλος , Σταθόπουλος , Τζουβάρας (λ),Αδάμ , Μαυράδας , Χατζηκωνσταντίνου (λ) ,Κουτρομάνος

Άμιλλα Τρικάλων : Γουλάς , Μαραγκός , Προγώνης , Μήρας , Ζησόπουλος , Ανδρεόπουλος