Ξεκινάει το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ για την ΕΑΛ

Το προσεχές Σάββατο 26 Νοεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα βόλλεϋ Β΄Εθνικής Ανδρών που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (Ζ΄Όμιλος).

Η αυλαία ανοίγει στο Αλκαζάρ στις 5 το απόγευμα με την ομάδα της Ε.Α.Λ. να υποδέχεται την συμπολίτισσα Α.Ε.Λ. 

Η ομάδα της Ε.Α.Λ. με νέο προπονητή και αρκετά νέα πρόσωπα στο δυναμικό της, συμπεριλαμβανομένων και νεαρών παικτών που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα με φιλοδοξίες και διαρκή στόχο την ανάδειξη και προώθηση νέων ταλέντων, ώστε στο προσεχές μέλλον να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό σύνολο που θα διακριθεί και θα εδραιωθεί στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ένας παλιός γνώριμος στο βόλλεϋ της Λάρισας ο Αναστάσιος Ασημακόπουλος, παλαίμαχος παίκτης του συλλόγου και προπονητής για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα, στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αλλά και σε ομάδες της Αθήνας, της Καρδίτσας και της Λάρισας. Με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας που επέστρεψαν, παιδιά από τα τμήματα υποδομής και τη βοήθεια των παλαιότερων έμπειρων παικτών, δημιουργεί ένα σύνολο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τη φετινή περίοδο.

 

Στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία, η Ε.Α.Λ. έχει στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και μια καθαρή νίκη απέναντι στον αντίπαλό της, μπροστά στους φιλάθλους της πόλης που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από παίκτες της Λάρισας οι οποίοι έχουν αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής.

Η σύνθεση της ομάδας είναι η εξής: Ασημακόπουλος Τάσος (προπονητής), Περουλάκης Γιάννης, Μωυσιάδης Τάσος, Καλύβας Αποστόλης, Μαγκούτης Γιώργος, Γαλάνης Λευτέρης, Ναλετάκης Χάρης, Σκαρμούτσος Τάσος, Μυλωνάς Πέτρος, Γούναρης Νίκος, Ζιούρκας Μιχάλης, Καράνης Γιάννης, Καρανικόλας Μανώλης, Κουτσομάρκος Βασίλης, Δαλάκας Χρήστος, Λάκης Κώστας, Πράπας Χρήστος, Πανταζόπουλος Κώστας, Τσέτσιλας Κώστας.

 Το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής Β΄ Εθνικής Ανδρών Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕΛ.

HMΕΡΟΜΗNIA ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ   ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΑΒ. 26/11 17.00 Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ - Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ
ΣΑΒ. 26/11 18.00 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ
ΣΑΒ. 26/11 19.30 ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ - Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
ΚΥΡ. 27/11 14.30 Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚ. - ΑΠΣ ΛΑΜ. ΦΘΙΑ