Επιτυχημένη η πρώτη μέρα του "Τουρνουά των Αγγέλων"

Η πρώτη μέρα του 4ου τουρνουά των Αγγέλων ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ στον Άγιο Στέφανο μετά από δύο αγώνες που οδήγησαν στον μεγάλο αυριανό τελικό τις Αμαζόνες και τη Νίκη Αμαρουσίου.

Το 4ο τουρνουά των Αγγέλων που διεξάγεται στη μνήμη των αδικοχαμένων αθλητριών του Αγίου Στεφάνου που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα το 2013, φιλοξενεί τη Νίκη Αμαρουσίου, τον ΑΟ Διονύσου, τις Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας και τον οικοδεσπότη ΑΟ Αγίου Στεφάνου.

IMG 8091

Στον πρώτο ημιτελικό που ξεκίνησε στις 19.00 αναμετρήθηκαν οι Αμαζόνες με τον ΑΟ Διονύσου. Το παιχνίδι δε χρήζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη ( οι Αμαζόνες αγωνίζονται φέτος στην Α2 Γυναικών ενώ ο Διόνυσος στην τοπική κατηγορία), και αυτό φάνηκε στο γήπεδο καθώς οι Αμαζόνες κέρδισαν πάρα πολύ εύκολα όλα τα σετ. Με καλό σερβίς και επιθέσεις η ομάδα της Νέας Ερυθραίας πήρε από νωρίς προβάδισμα σε όλα τα σετ κι έφτασε εύκολα στη νίκη με το Νικολάκη να δοκιμάζει σχεδόν όλες τις αθλήτριες.

Τα σετ :25-7, 25-13, 25-14

Τα ρόστερ:

Αμαζόνες (Νικολάκης): Νικολάου, Παναγοπούλου, Παππά (λ), Αυγοκλούρη, Πολίτη Σ., Τριανταφυλλίδη, Γρίσπου, Μερσιάδου, Ιωσηφίδη (λ), Μετζελοπούλου, Παπαγιαννακοπούλου, Διαμαντοπούλου.

ΑΟ Διονύσου (Γιουβανακόγλου): Κιοσέ, Μαυρίδη, Τσάκωνα (λ), Κυρίτση (λ), Λουπασάκη, Σπυροπούλου, Ταπεινού, Φρόνιμου, Ζαφειροπούλου, Ρούμα, Μουχτούρη, Σασλόγλου

IMG 8564

Ο αγώνας που ακολούθησε ανάμεσα στον Άγιο Στέφανο και τη Νίκη Αμαρουσίου ήταν εντυπωσιακός. Παίχτηκε πολύ καλό βόλεϊ με τον Άγιο Στέφανο να κοντράρει στα ίσα τη Νίκη Αμαρουσίου που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, μάλιστα πήρε το πρώτο σετ με εντυπωσιακή διαφορά που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν τα κορίτσια του Γιάννη Φάκα δεν έκαναν τόσο λάθη στο τέλος του σετ. Στο τρίτο σετ η Μαυράκου τρόμαξε για λίγο της συμπαίκτριές της όταν βρέθηκε στο έδαφος αλλά επέστρεψε στο επόμενο σετ. Τα σετ ήρθαν οριακά ενώ στο 4ο σετ ο Άγιος Στέφανος λίγο έλειψε να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ όταν ισοφάρισε δύο φορές αλλά οι εμπειρία της ομάδας της Μαρτσουκάκη, στην οποία αγωνίζονται 2 πρώην παίκτριες του Ηρακλή Κηφισιάς, η Μαυράκου και η Χαιρετάκη, βοήθησε να οδηγήσει την ομάδα του Αμαρουσίου στον αυριανό μεγάλο τελικό που έχει οριστεί για τις 20.30.

Τα σετ: 25-20, 17-25, 23-25, 21-25

Τα ρόστερ:

ΑΟ Αγίου Στεφάνου (Φάκας): Συμεωνίδου, Μούτου, Χατζηθεοδώρου (λ), Βινιεράτου, Σαρηγιαννόγλου, Διασάκου, Καλογερά, Μπώρη, Παπακώστα, Μαρίνου, Κουρλάτα, Πάντσου

Νίκη Αμαρουσίου (Μαρτσουκάκη): Βελισσάρη, Τσεκένη, Συνοδινού, Σταθάκη, Χαιρετάκη, Ραχούτη (λ), Ηλιοπούλου (λ), Γκίκα, Παπαθανάση, Μαυράκου, Μπάιμπου, Πομακίδου.

* Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν τα μέλη της ΕΟΠΕ, o διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος και ο γενικός γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής καθώς κι ο Γιάννης Στουραϊτης.

Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί στις 18.30 ΑΟ Αγίου Στεφάνου - ΑΟ Διονύσου