Τιμήθηκε για την προσφορά του στο βόλεϊ ο Κώστας Χαριτωνίδης

Για την προσφορά του στο βόλεϊ τιμήθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης, κατά την διάρκεια του 9ου διεθνές συνεδρίου "Η ιατρική στην άθληση" στο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.
Είναι μεγάλη τιμή για τον Κώστα Χαριτωνίδη, καθώς το αντίστοιχο βραβείο έχουν ήδη λάβει μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Πύρρος Δήμμας και ο Γιώργος Κούδας. Την βράβευση στον πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ την έκανε ο κ. Αστέριος Δεληγιάννης, καθηγητής στο εργαστήριο "Ιατρική της Άθλησης", εκεί όπου ο Κώστας Χαριτωνίδης έκανε την διατριβή του.
 
«Είναι πολύ τιμητικό για μένα, αφού από την θέση αυτή πέρασαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού. Ευχαριστώ την επιτροπή του συνεδρίου για την τιμή αυτή και ιδιαίτερα τον κ. Δεληγιάννη. Η παρουσία του στον χώρο του αθλητισμού έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η προσφορά του θεωρείται πολύ σημαντική σε όλα τα αθλήματα και επειδή είναι η τελευταία του χρονιά ως καθηγητής, ελπίζουμε όλοι να συνεχίσει και στη συνέχεια» ήταν τα λόγια του Κώστα Χαριτωνίδη.