Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΖΑΟΝ: Με πολλές αλλαγές για την είσοδο στα πλέι οφ - Το Ρόστερ

Ριζική αλλαγή πραγματοποιήσε ο Κώστας Λιώσης στον ΖΑΟΝ στη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα της Κηφισιάς. Από πέρυσι, στο Ζηρίνειο έμειναν μόνο η ακραία Νάσια Φακοπουλίδου και η κεντρική Ευαγγελία Καπέλου, ενώ προβιβάστηκαν στην γυναικεία ομάδα από τις ακαδημίες τρεις νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες (Ρέλλου, Ματάλα, Ρανιτσέφσκι).
 
Συνολικά 10 αθλήτριες μετακόμισαν στον ΖΑΟΝ και ξεχωρίζει η απόκτηση τριών αθλητριών απο την Μεσσαρά και συγκεκριμένα η ακραία Παναγιώτα Γεωργιλά, η κεντρική Βαρβάρα Ξαγοραράκη, και η διαγώνια Κατερίνα Ποδαρά.
 
Η πασαδόρος Ειρήνη Αναγνώστου μετά τη πετυχημένη σεζόν με τον Ηλυσιακό που πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μετακόμισε στα βόρεια προάστια, ενώ και η πανύψηλη κεντρική Βασιλική Αρβανιτοπούλου αναμένεται να βοηθήσει πολύ στο κομμάτι του μπλοκ. Ο Κώστας Λιώσης στη δεύτερη του σεζόν στον σύλλογο, έχει θέσει στόχο μαζί με την διοίκηση μία καλύτερη πορεία από την 7η θέση που κατέλαβε η ομάδα το 2018 και να αναδειχθούν οι αθλήτριες από τις ακαδημίες.
 
Η ομάδα του Κώστα Λιώση ξεκινάει το πρωτάθλημα της Pre League με δύο εκτός έδρας παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, αρχικά με την ΧΑΝΘ και στη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ.
 
Το ρόστερ του ΖΑΟΝ ΕΔΩ.
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.