Ξανά στην Α1 ο Νίκος Παλέντζας

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Νίκο Παλέντζα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Ο 28χρονος διαγώνιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Κηφισιάς. Αισθάνομαι δυνατός και έτοιμος 100%. Έχω βρει απόλυτα τα “πατήματά” μου, μετά από από τον σοβαρό τραυματισμό μου. Σε αυτό βοήθησε σημαντικά και η παρουσία μου στο πρωτάθλημα της Α2. Ανυπομονώ και “πεινάω” να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να δώσω την ενέργεια μου στην Κηφισιά».


Μιλώντας για την πορεία της Κηφισιάς στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τους στόχους επισήμανε: «Η ομάδα με τα αποτελέσματα της δείχνει για ακόμα μία χρονιά τη δυναμικότητά της. Νίκησε τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από τον ΠΑΟΚ. Αυτό λέει πολλά! Σίγουρα ο στόχος μας είναι τα play off της Volley League και από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Παράλληλα μας ενδιαφέρει και μία καλή πορεία στο Κύπελλο».

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ