Στον Εθνικό η Πόπη Μαραγκού

Άλλη μια προσθήκη νεαρής αθλήτριας στην θέση του λίμπερο ανακοίνωσε πρίν λίγο ο Εθνικός.

Πρόκειται για την 17χρονη πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού Πόπη Μαραγκού.

Στο σημείο αυτό η διοικούσα επιτροπή βόλεϊ του συλλόγου μας θέλει να σημειώσει και να ευχαριστήσει, τους υπεύθυνους του τμήματος βόλεϊ του συμπολίτη μας, για την άψογη συνεργασία που υπήρξε στην μετακίνηση της αθλήτριας.

"Είναι μεγάλη χαρά για μένα που σε ηλικία 17 χρονών, θα έχω φορέσει την φανέλα των δύο μεγαλύτερων συλλόγων της πόλης μου !!

Από σήμερα ανήκω στον Εθνικό Πειραιά και είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι μέλος της πρώτης γυναικείας ομάδας του ιστορικού συλλόγου .

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας τους δύο προπονητές μου και ιδιαιτέρα τον κ.Σπύρο Κουτούβαλη, που από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον και πίστεψαν σε μένα και μ' ένταξαν σ'ένα σύνολο με μεγάλες φιλοδοξίες, με ηλικιακά νέες αθλήτριες με πολλά βολεϊμπολίστικα προσόντα και εξαιρετικό χαρακτήρα, που βοηθάνε την κάθε αθλήτρια να βγάζει τον καλύτερο της εαυτό, με συνέπεια την επιτυχία και το καλύτερο για την ομάδα !!

Ευχαριστώ τέλος από καρδιάς τον Ολυμπιακό και όλες τις πρώην συμπαικτριές μου,για το υπέροχο ταξίδι που κάναμε μαζί ξεκινώντας 8 χρόνια πριν στις ακαδημίες, αλλά και τους ανθρώπους που σεβάστηκαν την επιθυμία μου να μεταγραφών στον Εθνικό Πειραιά."