Σούλη και Πατρινού ανανέωσαν στις Αμαζόνες

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και την ένταξη στη Γυναικεία ομάδα βόλεϊ των αθλητριών Νεφέλης Σούλη και Χριστίνας Πατρινού, αντίστοιχα.

Η Νεφέλη εντάχθηκε πέρσι στο ρόστερ της ομάδας και συμμετείχε τόσο στις υποχρεώσεις της Γυναικείας ομάδας, όσο και σε αυτές των Κορασίδων και Νεανίδων. Η συνεχής αγωνιστική της βελτίωση και ο εξαιρετικός της χαρακτήρας, αποτέλεσαν σημαντικά κριτήρια για την παραμονής της στο σύλλογό μας με υποσχετική από τον ΑΟ Μαρκόπουλου, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συνεργασία.

Η Χριστίνα ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας των Κορασίδων και των Νεανίδων τα τελευταία χρόνια. Διαθέτοντας πλούσια αθλητικά προσόντα, πάθος και αγάπη για το βόλεϊ, είμαστε βέβαιοι ότι, παραμένοντας προσηλωμένη στο στόχο της και μέσα από πολύ δουλειά, θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια ένα από τα βασικά στελέχη της Γυναικείας ομάδας.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την παραμονή της Νεφέλης και της Χριστίνας στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.