Ανανέωση συνεργασίας με Δανάη Κουδούνα

Η ΑΕΚ πιστή στην επένδυση σε νεαρές Ελληνίδες αθλήτριες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Δανάη Κουδούνα.

Η 17χρονη (14/06/2002) ακραία, ύψους 1,82 μ., βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου για την επισημοποίηση της συμφωνίας, όπου την υποδέχθηκε ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης.

Η Δανάη Κουδούνα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νίκης Αμαρουσίου και το 2014 πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή Κηφισιάς όπου αγωνίστηκε έως το 2018. Από πέρσι το καλοκαίρι ανήκει στην ΑΕΚ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο ενίσχυσε τα τμήματα υποδομής. Παράλληλα, τα τελευταία τρία χρόνια ενισχύει τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

Η Δανάη Κουδούνα δήλωσε στο aek.gr μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς που είναι το σημαντικότερο. Πρέπει να προσηλωθούμε στον στόχο μας που είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Εύχομαι η κάθε μία από εμάς να δώσει το λιθαράκι της για να επιστρέψει ο “Δικέφαλος” εκεί που αξίζει. Προσωπικά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας, καθώς θα μάθω πολλά από τις συμπαίκτριες μου και τον προπονητή μου. Πιστεύω θα δεθούμε όλες σαν μια οικογένεια και θα φτάσουμε πολύ ψηλά. Ξέρουμε όλες πώς είναι τιμή να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ. Όλες μαζί θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στοχο μας“.

Δανάη, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά!