Από τον Πορφύρα στον Εθνικό η Μαριλένα Πρίφτη

" Αναπτυξιακό.... Μπαμ !!!! τού Εθνικού Πειραιά με Μαριλένα Πρίφτη "

Την σχεδόν δεκαπεντάχρονη ( δεν τα έχει κλείσει ακόμα) επιθετική με μεγάλες παικτικές ικανότητες αθλήτρια του ΑΟΦ. Πορφύρα γεννημένη το 2004 Μαριλένα Πρίφτη ανακοίνωσε πριν λίγο ο Εθνικός Πειραιά.

Η Μαριλένα αφού υπέγραψε στην ομάδα που ήθελε τόσο πολύ να πάει από την πρώτη στιγμή, θα περάσει αύριο την πόρτα του χειρουργείου με ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό της στην άτυχη στιγμή (ρήξη πρόσθιου χιαστού) που είχε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

"Είμαι ευτυχισμένη που ανήκω από σήμερα στον Εθνικό Πειραιά, και συγχρόνως πεισμωμένη μετά τον τραυματισμό μου.

Προπονούμαι τους τελευταίους δύο μήνες με τη νέα μου ομάδα και οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές από τις συνθήκες που επικρατούν στο σύλλογο.

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Πορφύρα για την κατανόηση που έδειξαν στην επιθυμία μου ν' αποχωρήσω και να συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα του Ιστορικού Εθνικού.

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι στην νέα μου ομάδα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, τα κορίτσια είναι όλα πολύ καλές αθλήτριες προσαρμόστηκα αμέσως, η υποδοχή από τις συμπαικτριές μου ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα και ένιωσα τον Εθνικό σπίτι μου .

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στις δύσκολες καταστάσεις και δεν περίμενα τόσο γρήγορα να επιβεβαιωθώ για την σωστή επιλογή που έκανα.

Μετά τον τραυματισμό μου όλη η διοίκηση του συλλόγου, οι αθλήτριες, οι προπονητές, δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους την φροντίδα τους και το ποσό πολύ πιστεύουν σε μένα και τους ευχαριστώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου στον πρόεδρο μας κύριο Σπύρο Κουτούβαλη και τον γιατρό μου κύριο Γιώργο Καραχάλιο, που έχουν τακτοποιήσει και την τελευταία λεπτομέρεια για την εγχείρηση μου και την σωστή αποκατάσταση του ποδιού μου, έτσι ώστε να γυρίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους !!!

Ανυπομονώ να γυρίσω πολύ δυνατή και να παίξω για τα χρώματα το Εθνικού μας μπροστά στον υπέροχο κόσμο του.