Επέλεξε ΓΑΣ και η Σαρλή

Σε μια νέα μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς ενέταξε στο δυναμικό του την 19χρονη αθλήτρια από τον ΝΑΥΑΡΧΟ ΒΟΤΣΗ Αφροδίτη Σαρλή.

Η νεαρή αθλήτρια αγωνίζεται ως πασαδόρος και προέρχεται από έναν ιστορικό σύλλογο με πλούσιο και πολύ σημαντικό έργο στον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα και συνεχή και αποτελεσματική δράση στον στίβο του αθλητισμού μέχρι σήμερα.
Την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν με τα χρώματα του ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ.
Είναι μια έμπειρη αθλήτρια και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η δήλωση της Αφροδίτης Σαρλή στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Α.Σ. Γιάννενα για την ευκαιρία που μου δίνουν να γίνω μέλος αυτής της ομάδας και χαίρομαι που η φοιτητική μου ζωή θα μπορέσει να συνδυαστεί αρμονικά με το βόλεϊ. Εύχομαι σε όλο το σύλλογο μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογό μου για την παραχώρηση στην ομάδα των Ιωαννίνων».

«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει την Αφροδίτη στο σύλλογο με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.

Επίσης ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του σωματείου ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ για την άψογη συμπεριφορά τους και για το άριστο πνεύμα συνεργασίας που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή της αθλήτριάς τους στο σύλλογό μας».