Ο Ηρακλής πιστεύει στον Φωτιάδη

Εκτιμώντας την πολύ καλή παρουσία του τη σεζόν που μας πέρασε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με το νεαρό κεντρικό Νικηφόρο Φωτιάδη.

Ο Φωτιάδης είχε έρθει στον Ηρακλή πέρυσι από τον Πήγασο Πολίχνης και έκανε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις όσες φορές του ζητήθηκε.

Η ανακοίνωση:

"Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον αθλητή Νικηφόρο Φωτιάδη.

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του γιατρού (σπουδάζει ιατρική) ο οποίος αντικατέστησε επάξια το κενό στο κέντρο μετά τον τραυματισμό του Κιόση ανάγκασαν προπονητή και διοίκηση να ανανεωσουν το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Νικηφόρος Φωτιάδης για την ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα δήλωσε τα εξής: 
«Είναι μεγάλη τιμή για όλους τους αθλητές να τους ζητάει ο Ηρακλής να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Είμαι μια ιστορική ομάδα οπότε απ' την πρώτη στιγμή και αφού υπήρχε η πρόθεση της διοίκησης και του προπονητή να ανανεώσω την συνεργασία μου είπα το ναι. Εύχομαι να κυλήσει και αυτή η χρονιά όπως και η προηγούμενη πολύ θετικά εντός χώρας αλλά και στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως και πέρσι. Η ενίσχυση του κόσμου συνέβαλε τα μέγιστα την προηγούμενη χρονιά και θέλουμε και φέτος κάτι αντίστοιχο ».

Νικηφόρε σου ευχόμαστε καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη με τον ΗΡΑΚΛΗ μας !

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ