Η Τόλλιου στον ΑΣ Γιάννενα

Στην απόκτηση της Ελένης Τόλλιου του Ασκληπιού Τρικάλων προχώρησε ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Η 20χρονη αθλήτρια και φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ξεκίνησε το volley από τις ακαδημίες του Ασκληπιού Τρικάλων σε ηλικία μόλις 10 ετών.
Από το 2011 είμαι μέλος των αγωνιστικών τμημάτων του Ασκληπιού, παίρνοντας μέρος σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας της τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο γυναικών.

Αγωνίζεται ως Ακραία και Διαγώνιος με μεγάλη εμπειρία στην Α2 Εθνική κατηγορία όπου με τον Ασκληπιό Τρικάλων διεκδίκησε την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 την άνοδο στην pre-league.
Την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΕΑ Λάρισας.
Η Ελένη Τόλλιου αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΓΑΣ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την εμπειρία και το ταλέντο της.
 
Η δήλωση της Ελένης Τόλλιου στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’
 
«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Γιάννενα ΑΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Σκούρα, για την τιμή που μου κάνει να αποτελέσω για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, μέλος αυτής της ομάδας. Φεύγω από ένα μεγάλο Σύλλογο όπως ο Ασκληπιός και έρχομαι σε έναν επίσης μεγάλο Σύλλογο που τα προηγούμενα χρόνια έκανε αισθητή την παρουσία του στα σαλόνια της Α2 Εθνικής.
Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με την βοήθεια των συναθλητριών μου να κάνουμε πράξη τους φετινούς στόχους της ομάδας. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ασκληπιού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γεωργίου Σωτήρη για την παραχώρησή μου στην ομάδα του Γιάννενα ΑΣ».
 
«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει την Ελένη στην οικογένεια του συλλόγου μας με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.
Επίσης ευχαριστεί το ΔΣ του Ασκληπιού Τρικάλων και τον Πρόεδρο Κο Γεωργίου Σωτήριο για το άριστο πνεύμα συνεργασίας και επικοινωνίας που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή της αθλήτριάς τους στο σύλλογό μας».