Η Μπίσκου από τα κιτρινόμαυρα στα κόκκινα

Στην ομάδα που έπαιζε πριν ένα χρόνο επέστρεψε η Φωτεινή Μπίσκου ακολουθώντας την Κόρινθο στην προσπάθεια της να κάνει καλή πορεία στην Α1.

"Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της αθλήτριας Φωτεινής Μπίσκου στο σύλλογο, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας.

Η 26χρονη διαγώνια/ακραία – με ύψος 1,89 – την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα με τα χρώματα της ΑΕΚ, ενώ κατά το παρελθόν είχε περάσει από Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Αγία Παρασκευή και Αργος.

Το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορικότερη στιγμή του ΑΣΠ Κόρινθος, ενώ η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό της είναι δεδομένη.

Την καλωσορίζουμε (ξανά) στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Στις πρώτες της δηλώσεις στο korinthosvolley.gr τόνισε:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω «σπίτι» μου! Πριν δύο χρόνια καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1. Όλες αυτές οι στιγμές και όλα αυτά τα συναισθήματα δεν ξεχνιούνται! Αγαπάω πολύ αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλατζάκη, τον προπονητή κ. Περόπουλο και τους ανθρώπους της διοίκησης που δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Εύχομαι τη νέα αγωνιστική χρονιά να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα! Να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι είναι η παραμονή στην Α1 από νωρίς και γιατί όχι κάτι καλύτερο… Και στο τέλος να χαμογελάμε όλοι”

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ