Παγιάν εκτός Χαραλαμπίδης βασικός

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στη βόλεϊ λιγκ στο… παρά ένα, ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα (με νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού), αλλά οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και οι παρενέργειες της δεν έχουν εξαλειφθεί.

τουΔημήτρη Τυχάλα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι Θρακιώτες προκειμένου να τακτοποιήσουν την οφειλή προς τον Χρήστο Κίτσιο, έκαναν πραγματική υπέρβαση και υπήρχαν πολλές σκέψεις για το πώς θα κυλήσει από δω και πέρα η χρονιά, με τη διοίκηση να παίρνει την απόφαση να στηρίξει την ομάδα ως έχει, «παγώνοντας» προσωρινά (το αν θα γίνει μόνιμα θα φανεί) τη μεταγραφή του Χόρχε Παγιάν.
Υπενθυμίζουμε πως ο Εθνικός έχασε δύο μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τον Νίκο Παλέντζα και συμφώνησε με τον Κολομβιανό, ωστόσο οι Θρακιώτες αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν προς το παρών το συμβόλαιο του για να μην επιβαρύνουν περισσότερο την ομάδα.
Παράλληλα δίνουν έτσι ψήφο εμπιστοσύνης στον Σωκράτη Χαραλαμπίδη που ήταν εξαιρετικός στο Λιγκ Καπ και αρκετά καλός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Κι αν βγει όντως ο Χαραλαμπίδης, αυτό ίσως θα είναι και το μεγαλύτερο κέρδος του Εθνικού για τη φετινή χρονιά.

πηγή www.sportsfeed.gr