Ανακοίνωσε τέσσερις ξένους ο ΑΟΠ Κηφισιάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Shonari Hepburn, Mikolaj Sarnecki,Τaylor Hunt και Igor De Sosa για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο 24χρονος Shonari Hepburn γεννήθηκε στις Μπαχάμες στις 19 Μαΐου 1993. Αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 2.02μ. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Volley League με την Κύζικο Νέας Περάμου.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Α.Ο.Π. Κηφισιάς ο Shonari Hepburn τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που φέτος βρίσκομαι στην Κηφισιά. Είμαι ενθουσιασμένος και περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Στην απόφασή μου να αγωνιστώ στην Κηφισιά καθοριστικό ρόλο είχαν όλα όσα είχα ακούσει για τον προπονητή Κώστα Αρσενιάδη, τους παίκτες της ομάδας και την πόλη της Κηφισιάς.
Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να φτάσουμε την ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετέχουμε».
Ο Πολωνός Mikolaj Sarnecki γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1987. Ο αριστερόχειρας διαγώνιος έχει ύψος 2.01μ. και την περίοδο 2016-17 έπαιξε στο πρωτάθλημα του Βελγίου με την Volley Menen.
Ο Mikolaj Sarnecki τόνισε από την πλευρά του: «Από την στιγμή που μου έγινε μία καλή πρόταση από την Κηφισιά, το να έρθω στην ομάδα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το συζήτησα με τη σύζυγό μου και αποφασίσαμε να έρθουμε στην Ελλάδα. 
Είμαι λίγες μέρες στην χώρα σας και μπορώ να πω ότι είμαι ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής. Αισθάνομαι όμορφα και ήρθα για να πετύχω κάτι καλό με την Κηφισιά. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για τη νέα περίοδο. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες».
Ο Καναδός Taylor Hunt γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1988. Έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται ως ακραίος. Την προηγούμενη περίοδο έπαιξε στην Ταϊλάνδη με τη φανέλα της Diamond Food Phitsanulok.
Αναφερόμενος στην μεταγραφή του στον Α.Ο.Π. Κηφισιάς ο Taylor Hunt τόνισε: «Είναι για εμένα μία ευκαιρία να αγωνιστώ στην Κηφισιά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή ο προπονητής, οι συμπαίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Αισθάνομαι χαρούμενος που θα παίξω στην Κηφισιά, κάτω από την καθοδήγηση ενός πολύ καλού προπονητή». 
Στο Ζηρίνειο και την Κηφισιά επιστρέφει μετά από τρεις αγωνιστικές περιόδους ο Igor De Sosa Soares. Ο Βραζιλιάνος ακραίος γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1990. Πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Volley League (στον δεύτερο γύρο) με την Κύζικο Νέας Περάμου.
«Αισθάνομαι όμορφα που επέστρεψα στην Κηφισιά. Την πρώτη φορά που αγωνίστηκα στην ομάδα θεωρώ ότι πήγαμε καλά. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ξανακάνει η ομάδα μία καλή πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.
Αν και είμαι λίγα εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία καλή χρονιά με την Κηφισιά» είπε ο Βραζιλιάνος ακραίος