Ανανεώσεις στον ΕΟΣ

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις εξής αθλήτριες του ομίλου:

την περσινή αρχηγό και διαγώνια  Κυριακή Παπουλίδου, την κεντρικό Χρύσα Σταφυλίδου, την πασαδόρο Λαμπριάνα Ανεσιάδου, την λίμπερο Έλσα Γεωργιάδου και την ακραία Σταυρούλα Παπάζογλου. Καλή χρονιά με υγεία κορίτσια».

Η Κυριακή Παπουλίδου γέννημα-θρέμμα παιδί του ΕΟΣ και βασική διαγώνια της γυναικείας ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια ως περσινή αρχηγός προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Η περσινή ήταν μια περίεργη χρόνια από όλες τις απόψεις. Ξεκινήσαμε με κάποιες "δυσκολίες" καθώς ήμασταν μια καινούρια επί τω πλείστο ομάδα, όμως καταφέραμε να γίνουμε ΟΜΑΔΑ γρήγορα! Χάρηκα πολύ που συνεργάστηκα φέτος με αυτά τα κορίτσια Καλή συνέχεια σε όσες αποχώρησαν, καλοδεχούμενες οι νέες μεταγραφές (με ανοιχτές αγκάλες μάλιστα) και καλή φετινή συνεργασία σε όλα τα κορίτσια που παραμένουν! Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον όμιλο που είναι ο πατέρας μου για 14η συνεχή χρονιά».

Ένα ακόμα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου η Χρύσα Σταφυλίδου σταθερή αξία, παρά το δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα δουλειάς της παρέμεινε και φέτος, στο κέντρο της ομάδας μας , δήλωσε: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όσο μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις όπως κάνω τα τελευταία 2 χρόνια. Στηρίζω τον ΕΟΣ όπως στηρίζει και αυτός εμένα. Εύχομαι να πετύχουμε όλους τους στόχους μας με υγεία».

Η πασαδόρος Λαμπριάνα Ανεσιάδου μετά την περσινή πρώτη της χρονιά θα συνεχίσει να πασάρει και φέτος, μας δήλωσε : «Δεύτερη αγωνιστική χρονιά στον ΕΟΣ λοιπόν! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τις αγαπημένες μου συμπαίκτριες και τον προπονητή μου. Εύχομαι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε συνεχίζοντας τον περσινό μας αγώνα. Να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες».

Η λίμπερο Έλσα Γεωργιάδου, μετά την περσινή μεταβατική σεζόν που είχε, δηλώνει έτοιμη ενόψει της φετινής σεζόν και μας δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που συνεχίζω στον ΕΟΣ. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου για να δικαιώσω τον εαυτό μου, τον προπονητή μου και την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και άλλα δυσάρεστα».

Η άτυχη της περσινής χρονιάς, τραυματίστηκε πριν έρθει στην ομάδα μας και ήταν και 3η Λυκείου, ακραία Σταυρούλα Παπάζογλου είπε: «Είμαι  πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που ουσιαστικά για μένα θα είναι η πρώτη σ΄ αυτήν την αξιόλογη ομάδα. Είμαι αρκετά αισιόδοξη  αφού η συνεργασία μας με τον προπονητή αλλά και με όλη την ομάδα είναι άψογη. Έχουμε πολύ άξιες αθλήτριες και έτσι ελπίζω σε πολλές επιτυχίες. Θα ήθελα  να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που τον εκτιμώ ιδιαίτερα καθώς και όλη την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους».