"Δυνατές" μεταγραφές για την Αναγέννηση Ρυσίου

Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου για τη σεζόν 2017-2018.

Το Ρύσιο, που θα αγωνίζεται στο πρωταθλημα κατηγορία της Β' Εθνικής με οδηγό τον Βασίλη Μητρούδη, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ξεκινάει. Έτσι, το διοικητικο και προπονητικό team μετά τις ανανεώσεις των Ριζοπούλου, Σάγκοβιτς και Φουτσιτσάκη, προχώρησε στις εξής μεταγραφές:
Για τη βασική θέση της πασαδόρου αποκτήθηκε η πολλά υποσχόμενη Πετίδου Μάγδα, η οποία προέρχεται απο τον Μέγα Αλέξανδρο. Η νεαρή, αλλά έμπειρη παίκτρια έχει αγωνιστεί από μικρή στις κατηγορίες Α1 και Α2.
Στη θέση της ακραίας αποκτήθηκε η Μπαλασά Ευαγγελία από το Λαγκαδά, παίκτρια με πολλές επιτυχίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τις προηγούμενες ομάδες της,και μια εξαιρετική παρουσία στην Α2 την περασμένη χρονιά.
Η Κουτσομάρκου Ανδριανή είναι η έμπειρη ακραία, που προέρχεται και αυτή από το Μέγα Αλέξανδρο και αποτελεί τη μεγάλη δύναμη σε κάθε ομάδα που έχει περάσει.
Στη θέση της διαγωνίου αποκτήθηκε η Γκρεμηλογιάννη Αγγελική από το Ναύαρχο Βότση, η οποία έχει αποκτήσει πρωτιές με τις παλιές της ομάδες.
Η Γκαμάνη Ειρήνη, πρώην παίκτρια του ΑΡΗ, θα είναι το λίμπερο της ομάδας μας, έχοντας πάρει πρωταθλήματα και εμπειρίες στα αναπτυξιακά, "σκουπίζοντας κάθε γήπεδο".
Μαζί μας ακολουθεί και η Πήττα Νικολέττα για τη θέση της διαγωνίου, ερχόμενη και αυτή απο τον ΑΡΗ και έχοντας να δώσει πολλά για το μέλλον.
Η Χριστολιάκου Αλεξάνδρα θα είναι η δεύτερη πασαδόρος της ομάδας μας. Έρχεται από τον Ατρόμητο Τριαδίου, έχοντας πολλές διακρίσεις με τις ομάδες της στο παρελθόν.

Για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας, θα υπάρξει ενημέρωση εντός των επόμενων ημερών.
Οι άνθρωποι και η διοίκηση της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου εύχονται προπάντων υγεία στις αθλήτριες και πολλές επιτυχίες!