Ξενιτεύτηκε και η Παπάζογλου

Ακόμα μια ελληνίδα Αθλήτρια πήρε το δρόμο για το εξωτερικό. Αυτή τη φορά πρόκειται για την Κατερίνα Παπάζογλου που αγωνιζόταν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Η διεθνής μας αθλήτρια πήρε το μακρύ δρόμο για τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα για τη Φιλαδέλφεια όπου θα συνεχίσει τις σπουδές της και παράλληλα θα αγωνιστεί στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Πανεπιστημίου Τemple. Στις «κουκουβάγιες» όπως αποκαλούν την ομάδα βοηθός προπονητή θα είναι η διεθνής Γιούκο Σάνο που έχει συμμετάσχει σαν αθλήτρια σε Ολυμπιακούς αγώνες (κατακτώντας το χάλκινο) και παγκόσμια Γκραντ Πρι κατακτώντας μετάλλια. Η Σάνο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν λίγο καιρό και θα προπονεί την Παπάζογλου στη νέα της ομάδα.

Η Παπάζογλου έκανε τα πρώτα της βήματα στην Ελπίδα όπως και αγωνίστηκε ως το τέλος της σεζόν που μας πέρασε ως ακραία ενώ έχει αρκετές διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά ξεχώρισε και στην Εθνική ομάδα νεανίδων αλλά και κορασίδων. 

Προέρχεται από βολεϊκή οικογένεια καθώς ο αδερφός της Θάνος είναι κι αυτός αθλητής (ανακοινώθηκε από τη ΧΑΝΘ) ενώ ο θείος της είναι ο παλαίμαχος αθλητής Γιώργος Παπάζογλου (ακολουθεί την προπονητική στο πλευρό του Σάκη Μουστακίδη στον Εθνικό) και ο ξάδερφός της Μάριος αγωνίζεται στα παιδο-εφηβικά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.  

Ευχόμαστε καλή πορεία στη νέα της ομάδα και καλές σπουδές.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ