Μεταγραφικό μπαμ από την Άρτεμη!

Νεο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,που ενισχύει το ρόστερ της.

Μετά την μεγάλη μεταγραφή της ΑΡΕΤΗΣ ΤΕΖΑ,ήρθε η σειρά της ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ να περάσει την πόρτα της ομάδας του Γιώργου Σαραντεα.
Η Ξενια που είναι παιδι της ΑΡΤΕΜΙΣ έζησε όλες τις ανόδους της ομάδας στην Α2 και στην Α1,παίζοντας ταυτόχρονα και στις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων, πρωταγωνιστώντας και κατακτώντας τα FINAL FOUR της ΕΣΠΕΔΑ φτάνοντας και στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελληνιο Νεανίδων.
Μετά άνοιξε τα φτερά της στα σαλόνια της Α1 με την ΑΕΚ και τον ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ, με την περσινή χρονια να τη βρίσκει φιναλίστ σε Κυπελο και Πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΣΦΠ.
Το κάλεσμα του Γιώργου Σαραντεα για την επιστροφή της, με σκοπό να ενισχύσει ιδανικά την πίσω γραμμή της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ,ήταν μεγάλη πρόκληση και η επιστροφή της στο γνώριμο και οικείο περιβάλλον της πρώτης της ομάδας ικανοποιεί απόλυτα και τις δυο πλευρές.
Ευχόμαστε στην Ξενια να είναι υγιής και να δουλέψει με πάθος και επαγγελματισμό προκειμενου να βοηθήσει στην επίτευξη του οράματος που έχει η διοίκηση,οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας μας.
Καλώς ήρθες σπιτι σου!

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Φακοπουλίδου στον ΖΑΟΝ Η Παρασκευαϊδου στον ΕΟΣ »