Η Αξάρη στον Μυγδονιακό

Μια συνεργασία πολλά υποσχόμενη έχει οριστικοποιηθεί για τον σύλλογο του Μυγδονιακού, καθώς η 20χρονη πασαδόρος Αξάρη Αναστασία συμπεριλαμβάνεται πλέον στα πλάνα της κας Άντζυ Τρύψια και το ρόστερ της Γυναικείας ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

Αθλήτρια από πολύ μικρή και αφού πέρασε από διάφορα αθλήματα, η Αναστασία υπέκυψε από νωρίς στο κάλεσμα του βόλεϊ και τις χαρές που αυτό τις προσφέρει.
Έχοντας αγωνιστεί σε ιστορικούς συλλόγους με τους οποίους διέπρεψε και διακρίθηκε, με πολλές συμμετοχές σε final4 αλλά χωρίς πρωτιές, δείχνει πιο αποφασισμένη παρά ποτέ να διεκδικήσει Πρωταθλήματα και Κύπελλα με τον Μυγδονιακό. Εντυπωσιάζει με την κινητικότητά της μέσα στο γήπεδο και πείθει με την αποφασιστικότητά της όταν μοιράζει τη μπάλα, αυτά όμως είναι απλά ένα μέρος από την προσωπικότητά της.

"Σχετικά με το κομμάτι του volley υπήρχαν πάντα αρκετές χαρές αλλά και απογοητεύσεις, οι οποίες δεν κρύβω ότι κάποιες φορές με έβαλαν σε σκέψεις να σταματήσω και να αφοσιωθώ στο σχολείο και αργότερα στις σπουδές μου, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως ήταν αδύνατο. Δεν φανταζόμουν να υπάρχει ημέρα χωρίς να ξεκινήσω να ετοιμάζομαι από το σπίτι, να μαζεύω τα απαραίτητα που χρειαζόμουν για την προπόνηση και να φτάνω στο γήπεδο. Ενθάρρυνα τον εαυτό μου να μη τα παρατήσω, ήμουν σίγουρη πως κάτι καλό κρύβει όλο αυτό, δε μπορεί, και να που τελικά έκρυβε. Το συναίσθημα του νικητή και το ότι χαιρόμουν και το μοιραζόμουν μαζί με τις συμπαίχτριες μου και με όλη την ομάδα, δεν θα μπορούσα να το συγκρίνω με κάτι άλλο. Αυτές είναι ξεχωριστές και μοναδικές στιγμές. Για τέτοιες στιγμές αποφάσισα να αγωνιστώ στον Μυγδονιακό, μου άρεσε το κλίμα και ότι οι άνθρωποι της ομάδας και οι συναθλήτριές μου από την πρώτη στιγμή με προσέγγισαν και με έκαναν να νιώσω σα να τις ξέρω προσωπικά πολύ καιρό και φυσικά η κόουτς. Από την περσινή πορεία της ομάδας συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να παλέψω μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια στο καινούριο ταξίδι για πρωτιές."

Καλωσορίζουμε την Αναστασία στον Μυγδονιακό και της ευχόμαστε να γίνει ο Μυγδονιακός μαζί της, η ομάδα των προσδοκιών της.