Χώρισαν οι δρόμοι Νικολάκη και Μαρκόπουλου

Μαρκόπουλο και Γιάννης Νικολάκης δε θα συνεχίσουν μαζί τη νέα σεζόν όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο των Μεσογείων με το Γιάννη Νικολάκη να ευχαριστεί για τη συνεργασία:

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μαρκοπούλου ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Νικολάκη και δηλώνει :

Ο κ. Γιάννης Νικολάκης είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος και ολοκληρωμένος τεχνικός, γεγονός που φάνηκε στην συμμετοχή της ομάδας γυναικών στο final 4 του κυπέλλου Ελλάδος και που είχαν την ευκαιρία όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι να το παρακολουθήσουν τηλεοπτικά.

Ο έμπειρος τεχνικός συνέβαλλε τα μέγιστα προκειμένου να διευρυνθεί κι άλλο η παράδοση που έχει πλέον ο Σύλλογός μας στον χώρο του Βόλεϊ και πιο συγκεκριμένα στην ανώτατη Εθνική κατηγορία, αυτή της Α1 Γυναικών  τα τελευταία 17χρόνια.

Τον ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές, τις εμπειρίες και την αφοσίωση που έδειξε στην ομάδα μας!  Τον ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο τον χρόνο σε αυτή την έντονη και όμορφη διαδρομή. Κρατάμε τις πολλές και όμορφες στιγμές που μας προσέφερε με την εμπειρία του και τον επαγγελματισμό που τον χαρακτηρίζουν.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει και πως οι πόρτες του ΑΟΜ είναι πάντα ανοιχτές για τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει!

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Νικολάκης με γραπτή δήλωση του επισήμανε :

 ‘’ Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Πάρη Ευαγγελίου και  το Δ.Σ. του Α.Ο. Μαρκοπούλου καθώς και όλες τις αθλήτριες και τους συνεργάτες μου, για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον χρόνο. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες’’

Με εκτίμηση Γιάννης Νικολάκης

Γραφείο τύπου Α.Ο. Μαρκοπούλου