Συνεχίζει στον Δικέφαλο ο Σωτηρίου!

Στην ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Σωτήρης Σωτηρίου, καθώς διοίκηση και παίκτης συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν.

Ο Σωτήρης Σωτηρίου, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις καλές του εμφανίσεις, στην περσινή αγωνιστική περίοδο και, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Χόρχε Ελγκέτα, θα αποτελέσει μια ακόμα σημαντική λύση στην προσπάθεια για τη διατήρηση των κεκτημένων και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Ο ίδιος, για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε :
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλη μια χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εύχομαι φέτος να κατακτήσουμε το τρεμπλ και να φτάσουμε όσο ποιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που ήταν συνέχεια δίπλα μας, και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα. Εύχομαι να τους έχουμε και φέτος στο πλευρό μας γιατί μας δίνουν τεράστια δύναμη”.

Ο ακραίος του Δικεφάλου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ομάδα του Μακεδονικού (2004-07). Ακολούθησε η μεταγραφή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2007-08) όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια χρονιά στα Μουδανιά (Α2) και μετέπειτα στον Άρη (2009-10). Το 2010 έπαιξεστον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ (2011, 2013, 2014), 1 λιγκ καπ (2013) και 1 σούπερ καπ (2010). Μετά από μια πενταετία, επιστρέφει και πάλι στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη (2015). Στην αγωνιστική περίοδο 2016-17 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαψεύδει ο Λι για ΠΑΟΚ Ανανέωσε κι ο Σακόγλου »