O Βασίλης Μούχλιας στον Ηρακλή

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την παραχώρηση του βολεϊμπολίστα Βασίλη Μούχλια στο σωματείο "Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015" (Α1 Ανδρών), έπειτα από επιθυμία του ίδιου. Αποχωρώντας από τον Σύλλογο, ο αθλητής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια μέσα από την καρδιά μου την Ελπίδα. Οι διοικητικοί και οργανωτικοί τομείς αυτού του σωματείου λειτουργούν άψογα και μακάρι περισσότερα σωματεία να ήταν έτσι. Ήταν μια δύσκολη απόφαση που πάρθηκε ύστερα από πολλή σκέψη. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Ελπίδας που μου φέρθηκαν με αυτό τοντρόπο και δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιώργο Καραβιδόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που μου έδωσε, καθώς και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους κάναμε μαζί όλη αυτή την προσπάθεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και τους εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη».

 Η πίτα της Ελπίδας

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11.30 πμ, θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου και των αθλητικών τμημάτων στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Καλούνται όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, οι προπονητές, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου να παραβρεθούν στην εκδήλωση.