Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Λάππας στον ΑΟΠ Κηφισιά και οι μεταγραφικές κινήσεις

Με τα χρώματα του ΑΟΠ Κηφισιά θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν ο ακραίος και πρώην διεθνής Ηλίας Λάππας.

Ο Λάππας που αποχώρησε πριν λίγα 24ωρα από το νησί της Σύρου στο οποίο είχε βρει το λιμάνι του εδώ και αρκετά χρόνια συμφώνησε με την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη τη φετινή σεζόν (ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ).

Ο ΑΟΠ Κηφισιά ξεκινάει την προετοιμασία του την Τετάρτη παρόλο που βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ για τη θέση του διαγωνίου και για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Κώστα Χριστοφιδέλη.  

Έως τώρα εκτός του Ηλία Λάππα έχουν συμφωνήσει από την περσινή ομάδα ο Γιώργος Κάπελλας, ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος, ο Δημήτρης Νικολάκης, ο Θέμης Κόντος, ο Μενέλαος Φραγκιαδάκης. Έχουν έρθει ο Κώστας Ταμπουρατζής - που επέστρεψε από τον Ολυμπιακό , ο Σπύρος Βελούδης από τον Πανερυθραϊκό, ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την Κομοτηνή, ενώ σε διαπραγματεύσεις είναι ακόμα και με τον Όλεγκ Κόβαλτσουκ και θα αποκτηθεί ακόμα ένας ξένος ως κεντρικός.

Έχουν αποχωρήσει οι Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Γιώργος Στεφάνου (στον Ολυμπιακό), ο έφηβος Νίκος Παπαδάκης (στον Πανερυθραϊκό), ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς και Τζούλιαν Μπίσετ που συνεχίζουν στο εξωτερικό.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.