Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τους «θρύλους» Μπάεφ, Κουρνέτα και Χατζηαντωνίου - Οι βραβεύσεις

Μετά τον Νίκο Ρουμελιώτη και τον Μάριο Γκιούρδα στην Ρόδο το 2018, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης συνέχισε με τις τιμητικές βραβεύσεις των αθλητών της Εθνικής ομάδας του 2004 που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
 
Θοδωρής Μπάεφ, Βασίλης Κουρνέτας και Άκης Χατζηαντωνίου βρέθηκαν στην Ιεράπετρα για το final-4 του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών και στη λήξη των αγώνων τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό Βόλεϊ. Την απονομή στους πρώην διεθνείς έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.
 
«Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την μεγάλη τιμή που μας κάνει και βρισκόμαστε στην Ιεράπετρα σε μία πολύ καλή διοργάνωση. Το να συναντιόμαστε μαζί όλοι οι παλιοί αθλητές που έχουν προσφέρει με τόσες σημαντικές στιγμές για το Ελληνικό Βόλεϊ και θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως είχε πορευτεί η Εθνική ομάδα. Συμπτωματικά βλέπουμε την φετινή Εθνική να βρίσκεται σε πολύ καλή πορεία και επέστρεψε σε μεγάλες διοργάνωσεις» τόνισε ο Βασίλης Κουρνέτας.
 
«Σίγουρα η βράβευση είναι τιμητική και το να αναγνωρίζεται μία προσπάθεια και μία προσφορά πολλών ετών στο άθλημα. Ανατρέπει όλη αυτή την εμπειρία και τις εικόνες που έχουμε μαζέψει. Αυτή η γενιά έζησε μεγάλες στιγμές και σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να μεταφερθεί και να μεταβιβαστεί στους νεότερους. » δήλωσε ο Άκης Χατζηαντωνίου. 
 
Τιμή στον Μιχάλη Θεμελή



Τιμήθηκε ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Θεμελής για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ο.Δ.Β.Ε. Σταύρος Μαυρικίδης.
 
Οι βραβεύσεις
 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόσιο Καλαντζάκη για τη συμβολή του στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας Μανώλη Γεωργαλάκη.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Ιεράπετρας Μάνο Λουτσέτη και στον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Γιώργο Βαρδάκη για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του final-4 Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Την απονομή έκανε ο Ειδικός Γραμματείας της Ε.Ο.ΠΕ. Άγγελος Κυριακίδης.

Ο Δήμος Ιεράπετρας απέμεινε το αρχαίο νόμισμα της πόλης στον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στην Πρόεδρο της ΓΕ Ιεράπετρας Όλγα Κουδουμά για τη συμβολή της στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Την απονομή έκανε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. Ελένη Καζάκου.

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βράβευσε την 13χρονη Καλλιόπη Πασχαλάκη και τη μητέρα της Μαριάννα Λελεκάκη και στο πρόσωπό τους, τους Εθελοντές Διασώστες Κρήτης για τη διάσωση των συνανθρώπων μας. Την απονομή έκανε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. Ελένη Καζάκου.