Οι ομάδες και το πρόγραμμα του τελικού κυπέλλου

Πανναξιακός
Δύο εντός έδρας παιχνίδια έδωσαν οι αθλήτριες του Νίκου Κωστακόπουλου στη πορεία τους μέχρι τις Σέρρες. Στη φάση των «16» ο Πανναξιακός νίκησε με 3-0 σετ την Κόρινθο και στα προημιτελικά απέκλεισε με το ίδιο σκορ τον Άρη.

ΑΟ Θήρας
Στη φάση των «16», ο ΑΟ Θήρας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, ομάδα της Α2. Η νίκη ήρθε με 3-0 σετ όμως τραυματίστηκε η Μελίνα Εμμανουηλίδου στο γόνατο και έμεινε εκτός δράσης για ένα μήνα. Η διεθνής κεντρική επέστρεψε στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο (30/3) και αγωνίστηκε ως αλλαγή. Στα προημιτελικά, οι Σαντορινιές απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ.

ΑΕΚ
Η πορεία της ΑΕΚ ξεκίνησε από τη Καλαμάτα, όπου πέρασε το εμπόδιο του τοπικού Απόλλωνα με 3-1 σετ. Στη συνέχεια απέκλεισε την Αγία Παρασκευή με καθαρό σκορ (3-0), έκανε την έκπληξη κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου με 3-1 σετ και στα προημιτελικά μετά από μεγάλο παιχνίδι νίκησε τον Παναθηναϊκό στο τάι μπρέικ.

Ολυμπιακός
Η φετινή πορεία των αθλητριών του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ξεκίνησε με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη την οποία νίκησαν με 3-0 σετ και ακολούθησε η επικράτηση στο Ρέντη επί της Θέτιδας με το ίδιο σκορ. Στον ημιτελικό της Παρασκευής (5/4, 18.00 ΕΡΤ Sports) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στον θεσμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 5 Απριλίου
18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ
20.30: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας

Σάββατο 6 Απριλίου
21.15: Τελικός