«Πάντα το πιστεύαμε»

Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι, οι κεντρικοί Γιάννης Παντακίδης, Γιάννης Τακουρίδης, Παναγιώτης Πελεκούδας και ο πασαδόρος του δικεφάλου Θάνος Τερζής.
Ντανιέλε Ρίτσι: «Ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε το Κύπελλο»
 
«Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, αλλά ο Ηρακλής είχε πρόβλημα με την κούραση γιατί τελείωσε αργά χθες και επίσης έχασε τον Αρμενάκη στο ξεκίνημα του αγώνα. Εμείς ήμασταν έτοιμοι, παλέψαμε και ήμασταν καλύτεροι. Στο βόλεϊ η καλύτερη ομάδα συνήθως νικάει. Παίξαμε καλά, όχι τέλεια αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Σήμερα και αύριο θα το χαρούμε. Από την Δευτέρα ξεκινάει μία άλλη μέρα και θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη Σύρο. Θα παλέψουμε για να προκριθούμε στον τελικό».
 
Γιάννης Τακουρίδης: «Δώρο για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ»
 
«Ο τίτλος είναι αφιερώμενος στον φίλο του ΠΑΟΚ τον Νάσο που χάθηκε άδικα πέρυσι και σε όλο τον κόσμο της ομάδας που αδικήθηκε που δεν ήρθε εδώ. Χθες η ομάδα είχε γενέθλια και είναι δώρο σε αυτούς».
 
Γιάννης Παντακίδης: «Για τον Νάσο»
 
«Πάνω απ'όλα το τρόπαιο είναι για τον Νάσο και αυτό σημαίνει για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ». 
 
Παναγιώτης Πελεκούδας: «Πάντα το πιστεύαμε»
 
«Για εμένα εμείς ήμασταν το φαβορί. Μπορεί να δείχναμε μία άσχημη εικόνα κατά την διάρκεια της χρονιάς, αλλά αν πιστεύεις στους συμπαίκτες σου πάντα τα καταφέρνεις. Τα παιδιά το είχαν ξανακάνει, έχουν αποκτήση εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια, μπήκα και εγώ σε αυτό το τροπάριο και τα καταφέραμε».
 
Θάνος Τερζής: «Το βόλεϊ μπορεί να στηριχτεί σε ελληνόπουλα»
 
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Παρόλο που μας είχαν βαφτίσει αουτσάιντερ τα καταφέραμε. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια παίζει ρόλο το πάθος και το πόσο θέλεις να νικήσεις το τρόπαιο. Δεν θεωρώ ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σήμερα είδαμε τον Ηρακλή να παίζει με έναν ξένο και εμείς όλο το τουρνουά παίζαμε με 3-4. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και βλέπουμε ότι το ελληνικό βόλεϊ μπορεί να στηριχθεί στα ελληνόπουλα και εγώ προσωπικά χαίρομαι διπλά γιατί παιδιά όπως ο Τακουρίδης, ο Πελεκούδας και ο Τακουρίδης είναι αθλητές που τους ξέρω από 15 χρονών. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να σηκώνω κούπες μαζί τους».