«Μας διάβασε καλά ο ΠΑΟΚ» «Δεν ήμασταν έτοιμοι σωματικά»

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Γιώργος Στεφάνου μετά την ήττα με 3-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό του final-4.
Μουνιόθ: «Κλειδί το δεύτερο και τέταρτο σετ»
 
«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα απ'ότι στην αρχή της χρονιάς, ωστόσο θεωρώ ότι υπήρχαν δύο σημεία που έκριναν τον αγώνα. Αρχικά το πως ξεκινήσαμε το δεύτερο σετ που τους δώσαμε την άνεση να παίξουν όπως μπορούν. Στη συνέχεια στο τέταρτο σετ κάναμε πολλά λάθη χωρίς λόγο. Αυτά ήταν τα κλειδιά του αγώνα. Κρίσιμο ήταν και το σημείο στο πέμπτο σετ που ο Πελεκούδας πήγε στο σερβίς και μας δυσκόλεψε».
 
Ανδρέας Ανδρεάδης: «Μας διάβασε καλά ο ΠΑΟΚ»
 
«»Πιστεύω ότι χαλαρώσαμε. Πήραμε το πρώτο και το τρίτο σετ εύκολα και δεν περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να δείξει αυτή την αντίσταση. Μας διάβασε πολύ καλά και δυστυχώς δεν προκριθήκαμε στον τελικό. Αυτή η ήττα θα μας κάνει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε τις περισσότερες ψηλές μπάλες σε αντίθεση με εμάς και ήταν από τα κλειδιά του αγώνα».
 
Γιώργος Στεφάνου: «Δεν ήμασταν έτοιμοι σωματικά»
 
«Δυστυχώς μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού είχαμε άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Όπως φάνηκε δεν ήμασταν έτοιμοι, πιο πολύ σωματικά, καθώς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στο ευρωπαϊκό. Μας μένει ο στόχος του πρωταθλήματος, είναι μία τελείως διαφορετική σειρά αγώνων και θα πρέπει να ανακάμψουμε σωματικά και ψυχολογικά.