Συγχαρητήρια από τον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου συμμετείχε για 4η φορά στην ιστορία του θεσμού σε Final4 κυπέλλου Ελλάδας και για 3η φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Σχεδόν 100 φίλοι της ομάδας ταξίδεψαν από την Νάξο αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητριών μας. Με υποδειγματικό τρόπο, όπως έκαναν και στις προηγούμενες αντίστοιχες διοργανώσεις υποστήριξαν την ομάδα μας, και μέσω της εικόνας της κρατικής τηλεόρασης η φωνή τους ακούστηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η γωνιά τους ντυμένη με τα τιρκουάζ συλλεκτικά μπλουζάκια που σχεδιάστηκαν ειδικά για το FINAL4 με τους φίλους της ομάδας να κρατούν το μπλε συλλεκτικό κασκόλ του Πανναξιακού έδωσαν το δικό τους χρώμα στις εξέδρες.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την ΕΡΤ3 η κάμερα εστίασε στους Ναξιώτες οπαδούς «υποχρεώνοντας» τον εκφωνητή να  σχολιάσει θετικά την παρουσία τους στο γήπεδο, τονίζοντας ότι οι οπαδοί του Πανναξιακού έχουν δώσει βροντερό παρόν και στην Πύλο και στο Αγρίνιο αλλά και στην Γλυφάδα όπου έγιναν  τα προηγούμενα Final4 Κυπέλλου γυναικών.

Μοναδικές στιγμές, οι στιγμές του τελικού όπου συνυπήρχαν με τους φίλους του Ολυμπιακού με τα συνθήματα των δύο πλευρών να δίνει την αίσθηση που αρμόζει σε έναν τελικό – γιορτή του βόλεϊ.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τους φίλους του Ολυμπιακού για την υποδειγματική τους παρουσία που σεβόμενοι τον θεσμό και το άθλημα της πετοσφαίρισης υποστήριξαν την ομάδα τους και στο τέλος χειροκρότησαν μαζί με τους Ναξιώτες τις αθλήτριες και των δύο ομάδων.

Ευχαριστούμε τους φίλους του Πανναξιακού για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και για ακόμα μία φορά δίδαξαν ήθος.

Τέλος, ευχαριστούμε την Blue Star Ferries για την μετακίνηση των φίλων μας στην Σαντορίνη, και το εστιατόριο «Tortuga» για τα συλλεκτικά t-shirts που διανεμήθηκαν στους φίλους της ομάδας μας.