Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

LIVE STREAMING Στη Νάξο το ντέρμπι του κυπέλλου για Πανναξιακό και Άρη

Ο περσινός φιναλίστ του κυπέλλου Πανναξιακός υποδέχεται την Τετάρτη τον Άρη Θεσσαλονίκης με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για το final 4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Πανναξιακού θέλει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία και να έχει την 4η παρουσία της σε final 4 κυπέλλου τα τελευταία 5 χρόνια που αγωνίζεται στη μεγαλύτερη εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Κώστας Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του την Κατερίνα Μπολέτου που ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση ενώ ανοιχτό μένει το θέμα του λίμπερο καθώς οι ενοχλήσεις στο πόδι που έχει η Ηλιάνα Ιακωβίδου τον «ανάγκασαν» να χρησιμοποιήσει την ακραία Αποστολία Νούσια σαν λίμπερο στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στο Μαρκόπουλο.

Στα θετικά η φορμαρισμένη Διώτη, και το δυνατό κέντρο με τις Καλαντάτζε και Μπράουν να έχουν βρει τα πατήματά τους μπροστά στο φιλέ. Ανεβασμένη παρουσιάζεται στα τελευταία παιχνίδια και η δεύτερη Αμερικανή, η διαγώνια Σέλμπι Ντάλτον που μαζί με την Διώτη σημείωσαν από 15 πόντους έκαστη στο Μαρκόπουλο.

Το «τεσσάρι» της ομάδας του Πανναξιακού, Παναγιώτα Διώτη είπε στο paon.gr : «Το παιχνίδι με τον Άρη είναι τελείως διαφορετικό από τα ματς του πρωταθλήματος. Είναι ένας νοκ-άουτ αγώνας που όποιος έχει περισσότερη ψυχή και θέληση θα κερδίσει. Παίζουμε στο σπίτι μας… με τον κόσμο μας,  και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε!»

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Άρης που έφτασε στη Νάξο την Τρίτη το μεσημέρι, δεν έχει απουσίες. Η ομάδα του κ. Τσαϊρίδη προέρχεται από σημαντική νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου με 3-1 σετ εκτός έδρας και όλα δείχνουν ότι στο κλειστό της Νάξου θα διεξαχθεί το δυνατότερο ματς της Γ’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Σημαντικό πλεονέκτημα του Πανναξιακού είναι ο κόσμος της Νάξου που αναμένεται να γεμίσει το ΔΑΚ Νάξου μετατρέποντας το σε καυτή και δυνατή έδρα όπου στο παρελθόν έχει λυγίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Για την ιστορία, ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει καταφέρει ποτέ να φύγει νικήτρια από τη Νάξο ενώ την περσινή σεζόν και πάλι για την Γ’ φάση του κυπέλλου οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη με τις Ναξιώτισες να πανηγυρίζουν την πρόκριση.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 31.1.2018 στις 19:00 και όπως πάντα θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού, paon,gr σε συνεργασία με την Cyclades Video του Γιώργου Δεουδέ.

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.