Απόλυτη ικανοποίηση για τον Ηρακλή Χαλκίδας

 To TAA Ηρακλής Χαλκίδας Seajets εκφράζει την  απόλυτη  ικανοποίηση του για την απόφαση του Ανώτατου  Συμβουλίου   Επίλυσης  Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ)  με την οποία προασπίζεται η έννοια της δικαιοσύνης  στον αθλητισμό και  παράλληλα η αξιοπιστία του Ελληνικού Βόλεϊ.

Η πρόκριση της ομάδας μας στο Φάιναλ-4  του Λίγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» είναι η τήρηση του αυτονόητου δικαιώνοντας τις προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου και των αθλητών που κέρδισαν τη συμμετοχή τους μέσα στο γήπεδο βάσει  προκήρυξης της διοργανώτριας αρχής .

Μια διοργάνωση ξεκινάει και τελειώνει με τους ίδιους κανόνες έτσι και το φετινό   το φετινό Λίγκ Καπ έπρεπε να ολοκληρωθεί με την προκήρυξη που ξεκίνησε, είμαστε στην διάθεση της ΕΣΑΠ, όπως πιστεύουμε και τα υπόλοιπα μέλη της Λίγκας, για μελλοντικές διορθώσεις της προκήρυξης έτσι ώστε στην επόμενη διοργάνωση (και ασφαλώς πολύ νωρίτερα από την έναρξη της) να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

 Η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλή Χαλκίδας  Seajets  είναι έτοιμη να αιτηθεί τη διεξαγωγή  του Final 4 στη Χαλκίδα προκειμένου οι φίλαθλοι της Εύβοιας να παρακολουθήσουν από κοντά  μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου με κορυφαίες ομάδες και αθλητές.