Απέκλεισε το Μοσχάτο τον Σαρωνικό

Την ήττα με 3-1 σετ από τον ΑΟΠ Μοσχάτου γνώρισε ο Σαρωνικός με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Οι βολεϊμπολίστριες του νησιού δεν έπιασαν σε γενικές γραμμές καλή απόδοση, με τις αντίστοιχες του Μοσχάτου να παίρνουν την πρόκριση παίζοντας κυρίως πιο έξυπνα. Ένα ματς το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, καθώς καμία από τους δυο δεν εντυπωσίασαν, με τις γηπεδούχες όμως να έχουν το κάτι παραπάνω και να παίρνουν την νίκη. 

Το έξυπνο παιχνίδι του Μοσχάτου σε συνδυασμό την μέτρια εικόνα του Σαρωνικού κυρίως στις επιθέσεις, ήταν αυτό που έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Το Μοσχάτο το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία από την νησιώτικη ομάδα, κατάφερε να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί πριν την αναμέτρηση, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι ουσιαστικά ο ‘κακός δαίμονας’ των νησιωτών. Οι φιλοξενούμενες στάθηκαν αρκετά καλά στην υποδοχή και στην άμυνα, αλλά η "αχίλλειος πτέρνα" ήταν η επίθεση. Οι κακές επιλογές επιθετικά, των κοριτσιών του Γρηγόρη Μπαμπούνη, προβλημάτισαν τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος είδε καλυτέρευση στο 3ο σετ, και ενώ η ομάδα του Σαρωνικού ήταν ήδη πίσω με 2-0. Το τελικό 3-1 κρίνεται δίκαιο, με το Μοσχάτο να συνεχίζει στον θεσμό του κυπέλλου, και τον Σαρωνικό πλέον να κοιτάει μόνο το πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει σε λίγες ημέρες. 

Τα σετ 25-16, 25-18, 15-25, 25-16. 

ΑΟΠ Μοσχάτου: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΝΑ ,ΜΠΟΥΛΑ ΑΝΝΑ, ΜΟΦΩΡΗ ΝΕΛΗ, ΡΑΠΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΑ ,ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΟΡΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΕΛΙΝΙΩΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΣΟΥΒΑΤΖΙΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ (ΑΡΧΗΓΟΣ) , ΛΙΤΟ ΛΑΟΥΡΑ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΑ ,. ΛΑΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Σταθοπούλου, Λορέντζου, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Κλέλλη, Μαλτέζου, Μαρμαρινού, Γιαννούλη, Βογιατζόγλου, Νικολαΐδου,Τσιαντούκα.