Πέρασε το εμπόδιο του ΒΑΟ ο Μυγδονιακός

Την Τετάρτη 4/10/2017, στο Γήπεδο του Β.Α.Ο. "Μενέλαος Γκράτζιος", ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε τον Βυζαντινό Α.Ο., στα πλαίσια της Α' φάσης του Κυπέλλου της Ε.Πε.Σ.Θ., και απέσπασε αποτέλεσμα πρόκρισης νικώντας με 3 - 1 (25-20)(20-25)(25-18)(26-24) την ομάδα των Συκεών.

Οι δύο ομάδες, που με τον αγώνα αυτό σήκωσαν την αυλαία της αγωνιστικής περιόδου για όλες τις διοργανώσεις της ΕΠΕΣΘ, είχαν να αντιμετωπίσουν πρώτα το δικό τους άγχος και μετά τις επιθετικές προσπάθειες της αντιπάλου τους. Στην αρχή ΒΑΟ και Μυγδονιακός μοιράστηκαν τα σετ και τα λάθη, ενώ στη συνέχεια επικράτησαν τα ψυχραιμότερα κορίτσια της κας Τρύψια. Στο 4ο σετ οι αθλήτριες του ΒΑΟ βρήκαν ρυθμό και ηρεμία, αλλά πριν το τέλος λύγισαν κάτω από τις πολύ δυνατές επιθέσεις των κοριτσιών της Μυγδονίας.

Ο αγώνας τελίωσε χωρίς να έχει αφήσει πολλά για να θυμούνται οι φίλοι των δύο ομάδων και του volley που γέμισαν τις κερκίδες, αλλά αυτό που επιβεβαιώθηκε είναι ότι στις φετινές διοργανώσεις της ΕΠΕΣΘ θα κυριαρχήσει η ένταση και το πάθος.

Ο επόμενος αγώνας για τη Β' φάση του Κυπέλλου θα ορισθεί αμέσως μετά το αποτέλεσμα μεταξύ Πνευματικού Κέντρου Νεάπολης και ΔΑΣΩ που θα κρίνει τον επόμενο αντίπαλο του Μυγδονιακού. Μέχρι τότε οι "Πορτοκαλί" του Δρυμού θα αγωνισθούν για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος την Κυριακή 8/10 στις 20.00 στο ΔΑΚ Μυγδονίας, ενώ Σάββατο στις 20.00 στο ίδιο γήπεδο και Δευτέρα στις 21.30 στο Κατσάνειο, οι Κορασίδες και οι Νεάνιδες αντίστοιχα θα δώσουν τις δικές τους πρώτες μάχες στο φιλέ.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Ειρήνη (L), Καραγιάννη Θέη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λάκη Μαρία, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ο.: (Πυργιώτης Παναγιώτης) Κουτσοκώστα Μαριάνθη (C), Ασημακίδου Πολίνα, Ηλιοπούλου Άννα, Χατζηγιαννάκου Κων/να, Αναστασίου Ηλέκτρα, Λακιώτη Πέρσα, Μορφούλα Μαρία, Καραμανλή Αργυρώ (L), Ρόζου Άννα (L), Ονταμπάσογλου Κέλλυ, Φιλία Φωτεινή, Μπάρμπα Μάρθα.