Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MVP o Τσούπκοβιτς

Μετά το Λιγκ Καπ, ο ακραίος του Ολυμπιακού, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς αναδείχθηκε MVP και του 31ου Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Ο Σέρβος άσος σημείωσε 23 πόντους (18/30επ, 4 άσους, 1 μπλοκ), «υπογράφοντας» μεταξύ άλλων το φινάλε του τετάρτου σετ. Την απονομή του βραβείο έκανε στον Τσούπκοβιτς, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος. 

Αμέσως μετά τη λήξη και ανάμεσα στα... πανηγύρια της κατάκτησης του Κυπέλλου, ο Τσουπκοβιτς δήλωσε:«Είναι δύσκολο να πεις κάτι ιδιαίτερο για αυτό το βραβείο. Σήμερα ήμουν εγώ, την επόμενη φορά κάποιος άλλο συμπαίκτης μου. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τις τελευταίες εβδομάδες γιατί παρά τους μικροτραυματισμούς που είχαμε σαν ομάδα ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσαμε σα δικαιολογία και δεν τα δημοσιοποιήσαμε».

Ο «ερυθρόλευκος» ακραίος έκανε και την αφιέρωσή του: «Είμαστε ομάδα και γι αυτό θέλω να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στους συμπαίκτες μου, στο σταφ, στο Σύλλογο και στους φιλάθλους μας που μας υποστηρίζουν. Επίσης, θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και τη γυναίκα μου».

Τέλος, για το αν... σκέφτεται να τριπλασιάσει τους τίτλους του πολυτιμότερου αθλητή, κατακτώντας αυτόν και της τελικής φάσης των πλέι οφ, χαμογέλασε και είπε: «Μακάρι να τριτώσει αλλά ποτέ δεν σκέφτομαι έτσι, πάνω από όλα να κερδίζει η ομάδα»

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.