"Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα", " Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό"

Παρά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών (19/3, 18.00/ΕΡΤ2), ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν παρουσιάστηκε συγκρατημένος καθότι στόχος όπως είπε είναι η κατάκτηση του τίτλου ενώ η πλευρά του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης κοιτάζει την επόμενη μέρα.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Σλόμπονταν Μπόσκαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα. Πήραμε το πρώτο σετ και στη συνέχεια χάσαμε το δεύτερο το οποίο δεν ήταν εύκολο για εμάς να επανέλθουμε. Στο τρίτο σετ και κυρίως στο τέταρτο σετ παίξαμε καλά. Γενικότερα παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι, αλλά την καλύτερη μας απόδοση την είχαμε στο τέταρτο σετ».

Για τον τελικό κόντρα στον ΑΟΠ Κηφισιάς ανέφερε: «Μπορεί να είναι το αουτσάιντερ όμως μιλάμε για ένα παιχνίδι τελικό. Μόνο όταν κατακτήσουμε το Κύπελλο θα μπορούμε να πούμε ότι το κάναμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα ανοικτό παιχνίδι και πρέπει να το προσεγγίσουμε όπως κάναμε σε αυτό με τον ΠΑΟΚ»

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες σε κάποιες στιγμές κυρίως στις επιθετικές μας εκτελέσεις. Εκεί ήμασταν πιο χαμηλά στα ποσοστά από ότι ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι η υποδοχή μας πήγε καλά σε μεγάλο διάστημα. Τόσο εμείς όσο και ο Ολυμπιακός είχαμε άτυχες στιγμές με τους τραυματισμούς του Πέτκοβιτς και του Στεφάνου. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας».

Για την επόμενη μέρα και το πρωτάθλημα που ακολουθεί σχολιάσε: «Ό,τι και να γίνει στον αθλητισμό πρέπει να βλέπεις την επόμενη ημέρα, είτε χάσεις, είτε κερδίσεις. Όταν περνάς δύσκολες καταστάσεις πρέπει να βρεις δύναμη και κουράγιο για να διεκδικήσεις τον επόμενο στόχο. Τώρα εμάς μας έχει μείνει ο πιο σημαντικός στόχος ο οποίος είναι το πρωτάθλημα. Θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά εκεί».