"Ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών όλων των παιδιών", "Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη"

Στη σπουδαιότητα το ότι ο ΑΟΠ Κηφισιάς είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε μετά την πρόκριση ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, Κώστας Αρσενιάδης ενώ ο ο τεχνικός της Ορεστιάδας, Μπάμπης Σταματόπουλος έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

Ικανοποιημένος και χαρούμενος, ο τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Το ότι πήγαμε τέταρτη συνεχόμενη φορά σε Final 4 είναι σπουδαία επιτυχία. Φτάσαμε τρίτη φορά σε τελικό. Να χαρούμε αυτό που ζούμε. Αύριο είναι μία καινούργια ημέρα, όλοι ποντάρουν στην ομάδα που θα περάσει από τον άλλον ημιτελικό. Αφήστε μας ελπίζουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε μεγάλο αουτσάιντερ. Ξέρουμε ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν οι άλλοι. Θέλουμε να δούμε τις δυνατότητες μας και εάν μπορούμε να το πάρουμε».

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του ΑΟΠΚ στον τελικό, σχολίασε: «Δεν έχουμε προτίμηση, αυτά είναι για τους φιλάθλους. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τις πιθανότητες μας απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μέσα σε μία κακή χρονιά έχουμε κάνει μία εκπληκτική πορεία. Για εμάς ήταν ορόσημο το σημερινό παιχνίδι. Ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών όλων των παιδιών. Όλοι είχαμε άγχος γιατί ξέραμε ότι παίζαμε με μία Ορεστιάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει. Το ότι έχει υποβιβαστεί είναι πλασματικό γιατί στο δεύτερο γύρο είναι μία άλλη ομάδα. Συγχαρητήρια στην αντίπαλο μας γιατί έπαιξε καλά. Αναγκαστήκαμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να την περάσουμε».

Από την άλλη, ο τεχνικός του ΑΟΟ, Μπάμπης Σταματόπουλος ανέφερε: «Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν είχαμε τη βοήθεια που θέλαμε από το διαγώνιο μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».