Συνέντευξη τύπου για το League –Cup «Νίκος Σαμαράς».

H αντίστροφη μέτρηση για το LeagueCup «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος  – Ελευθερία» της Λευκωσίας στις 26-27 Ιανουαρίου αρχίζει με την πρώτη διάσκεψη Τύπου. Η συνέντευξη Τύπου ορίστηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 12.00 μεσημέρι στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Παρόντες θα είναι ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης δρ Μιχάλης Κρασιάς και ο πρόεδρος της διοργανώτριας ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

Οι δυο πρόεδροι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα δώσουν το στίγμα της διοργάνωσης. Εκεί θα βρεθούν και οι χορηγοί του LeagueCup «Νίκος Σαμαράς».

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν τέσσερεις  κορυφαίες ελληνικές ομάδες δηλαδή ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής Πετοσφαίριση, ο Ολυμπιακός Π. και ο Παναθηναϊκός. Με βάση το πρόγραμμα που ορίστηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 17.00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Ηρακλής Πετοσφαίριση – ΠΑΟΚ και στις 20.30 το αιώνιο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Π. 

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης. 

Πριν τον τελικό θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης «AllStar  Game» μεταξύ της Εθνικής Κύπρου και των «Αστεριών» του κυπριακού βόλεϊ. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports.