Μεγάλη πρόκριση του Καμπανιακού εις βάρος του Περσέα (VIDEO)

Μεγάλη νίκη-πρόκριση σημείωσε ο Καμπανιακός στο Κύπελλο των Ανδρών καθώς επικράτησε 3-1 του Περσέα.

Ο Καμπανιακός που αγωνίζεται στην Β Εθνική απέκλεισε τον Περσέα που αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία κάνοντας την έκπληξη.

O Καμπανιακός εμφανίστηκε με πάθος και συνοχή. Με πολύ καλή τακτική κατάφερε να πιέσει τον Περσέα και να κρατήσει ψηλά την υποδοχή εξαιτίας του κορυφαίου της αναμέτρησης, Κωνσταντίνου Τσαγγαλίδη που είχε και τα υψηλότερα ποσοστά στην επίθεση. Δυσάρεστη στιγμή, ο τραυματισμός του αρχηγού του Καμπανιακού, Γιώργου Κουτρούτσιου στο δεύτερο σετ, με τον Βασίλη Κακαρώνα να τον αντικαθιστά επάξια. 

Ο Περσέας από την άλλη «πλήρωσε» την απειρία των παικτών του, που παρά τα φυσικά τους προσόντα δεν έχουν ακόμα «δέσει» σαν ομάδα και έκαναν λάθη στην υποδοχή, ενώ έγιναν και λάθη στην τακτική.

Αναλυτικά τα σετ:

Στο πρώτο σετ ο Περσέας με όπλο το καλό μπλοκ προηγήθηκε 2-7 αλλά η αντέδρασε του Καμπανιακού ήταν άμεση, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση και με πιέζοντας στο σερβίς και με καλή άμυνα πήρε το σετ 25-20.

Στο δεύτερο σετ ο Καμπανιακός αν και προηγήθηκε 16-11 στη συνέχεια έκανε λάθη και χωρίς να πάρει την αλλαγή έβαλε τον Περσέα ξανά στο παιχνίδι που ισοφάρισε 17-17 και τελικά ισοφάρισε τα σετ κατακτώντας το δεύτερο 21-25.

Στο τρίτο σετ ο Καμπανιακός πήρε από την αρχή προβάδισμα 3 με 5 πόντους και με πίεση στο σερβίς, ομαδική δουλειά στην άμυνα και επιθετικές λύσεις σε όλες τις ζώνες πήρε το σετ 25-20.

Ίδιο σκηνικό και στο τέταρτο σετ όπου ο Καμπανιακός πήρε από την αρχή προβάδισμα και στο 23-20 ο Περσέας πλησίασε στον πόντο 23-22, μόνο για να δει τον Καμπανιακό να κατακτά κι αυτό το σετ 25-22 και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-20, 21-25, 25-20, 25-22

Καμπανιακός: Αγγουράς, Κουτρούτσιος, Κόντσος, Χατζηγώγος, Κεσογλίδης, Τσαγγαλίδης, Αδαμάκης (λ) / Κακαρώνας, Αλμαλής

Περσέας: Σταθάκης, Μπούτος, Τσατσούλας, Γραμμενούδης, Δούρβος, Κυρίδης, Ντουντούδης (λ) / Ζαβόπουλος

Από τον Περσέα το βασικό λίμπερο ο Αλαγιάλογλου που είναι τραυματίας ενώ από τον Καμπανιακό για ακόμα ένα αγώνα δεν αγωνίστηκε ο Άλεξ Ντίαζ.

O προπονητής του Καμπανιακού, Κώστας Αγγουράς μας δήλωσε:

"Πολύ σημαντική νίκη. Η εμπειρία και η τακτική κέρδισε το ταλέντο και την απειρία του Περσέα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Περσέα στο πρωτάθλημα και καλή πορεία για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα μας και στο κύπελλο".

Πολυμέσα