Σε 76 λεπτά οι Ρώσοι το Βέλγιο (VIDEO)

Τον 17ο τελικό στην ιστορία της, αναζητώντας το 14ο χρυσό μετάλλιο, θα παίξει την Κυριακή στην Κρακοβία η Ρωσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Ρωσική "αρκούδα" χρειάστηκε μόλις 76 λεπτά για να κάνει σκόνη και θρύψαλα το φιλόδοξο αλλά "λίγο" Βέλγιο που δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο του. Με 18 πόντους του Βολκόφ και 13 του Μιχαίλοφ οι Ρώσοι νίκησαν άνετα 3-0 σετ (25-14, 25-17, 25-17) και αύριο κόντρα στη Γερμανία αποτελούν το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Πρώτος διαιτητής στον δεύτερο ημιτελικό ήταν ο Νώντας Γεροθόδωρος.

Στο πρόσωπο του Νώντα Γεροθόδωρου η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε επάξια στο ευρωπαικο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Ο κορυφαίος Έλληνας ρέφερι ήταν πρώτος διαιτητής στον δεύτερο ημιτελικό όπου η Ρωσική αρκούδα "κατασπάραξε" τους "δράκους" του Βελγίου. Η ευρωπαική ομοσπονδία έχει στην λίστα των κορυφαίων τον Γεροθόδωρο, ο οποίος μαζί με τον Λαρισαίο Μπάμπη Παπαδογούλα που είναι μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο στο Beach Volley, αποτελούν την βιτρίνα της χώρας μας στο άθλημα.

ΠΗΓΗ ΣΤΟ ΦΙΛΕ

 

Πολυμέσα