Βόλει Καμπ από τον Βλάντιμιρ Γκρίμπιτς

Ο πρώην διεθνής Σέρβος αθλητής Βλάντιμιρ Γκρίμπιτς διοργανώνει βόλεϊ καμπ για αθλητές τον Ιούλιο του 2017.

Το καμπ θα διεξαχθεί από 1 Ιουλίου ως 29 στο Ζάτιμπορ περιοχή που βρίσκετε σε ένα ειδυλλιακό μέρος στο βουνό στα δυτικά της Σερβίας. Το καμπ θα διεξαχθεί σε 4 περιόδους , 1-8, 8-15, 15-2 και 22-29 Ιουλίου και αναμένεται να φιλοξενήσει 100-120 παιδιά από 9 ως 19 ετών, τα οποία θα προπονήσουν 10-12 προπονητές με την επίβλεψη του Γκρίμπιτς.

Το καμπ θα γίνει με τη συνεργασία του Ορθοπεδικού ινστιτούτου Βελιγραδίου και του τμήματος Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού του Βελιγραδίου. Το κόστος του καμπ κοστίζει 250 € τα οποία μπορούν να δοθούν σε 4 δόσεις και σε αυτά περιλαμβάνονται στέγαση, διατροφή με 4 γεύματα από ειδικούς διατροφολόγους, μεταφορές, 5 t-shirt, σορτς, ασφάλεια. Θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Γουάι Τάι Σπορτς Σέντερ αλλά και εκτός (σάλα και μπιτς βόλεϊ) ανάλογα με τις ανάγκες των αθλουμένων, κάθε γκρουπ θα αποτελείται από 12 αθλητές μάξιμουμ και θα εκπαιδεύεται ανάλογα με τις ανάγκες της θέσης του κάθε αθλητή.

Στο τέλος οι συμμετέχοντες θα πάρουν τα αποτελέσματά τους γραπτώς για να τους βοηθήσουν στη συνέχεια τόσο στη σωματική όσο και στην τεχνική τους εξέλιξη.

Μερικές από τις δραστηριότητες θα είναι live στα μέσα μαζικής δικτύωσης και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους, διάσημους αθλητές, ηθοποιούς κτλ.

Πληροφορίες στη σελίδα του καμπ www.kampvanjegrbica.rs και στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .