«ALL STARS VOLLEY» στην Πετρούπολη!

Την προσεχή Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς» της Πετρούπολης, οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία κοντράρονται σε αγώνα «All Stars Volley» με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που έλαμψαν τις προηγούμενες δεκαετίες.

Γνωστές δόξες του φιλέ του παρελθόντος όπως Στέλιος Καζάζης, Κουρνέτας, Μαρία Γκαραγκούνη, Ντράκοβιτς, Πολυζώη, Γκιούρδας, Φάκας, Πραγκαλούδη, Χατζηαντωνίου, Μήτση, Τριανταφυλλίδης, Νίκη Γκαραγκούνη, Τεντζέρης, Αγγελάκη, Τσακιρόπουλος, Κωστοπούλου, Γόντικας θα παίξουν αντίπαλοι με το «γαλανόλευκο» …σήμερα. Φράγκος, Χριστοδούλου, Κοκκινάκης, Στράντζαλη, Πελεκούδας, Λαμπρούση, Τζούριτς, Βασιλαντωνάκη υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Παλαιμάχων και τους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου.

Την συνάντηση κορυφής μεταξύ τεσσάρων εθνικών ομάδων Πετοσφαίρισης (παλαίμαχων και ενεργών παικτών και παικτριών), διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και τον Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης.

Υπεύθυνος της Διοργάνωσης είναι ο Σωτήρης Αμαριανάκης, παλαίμαχος αθλητής της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης, ο οποίος τα τελευταία εννιά χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης.

Στην εκδήλωση θα παραβρίσκεται κλιμάκιο από το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – Χάρισε Ζωή, με σκοπό να ενημερώσουν το κοινό για την δράση τους.

Σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού, σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.